KONGRE VAR, RESMİ ADAY YOK

KONGRE VAR, RESMİ ADAY YOK
Eskişehirspor’un çoğunluk sağlanırsa Olağanüstü Genel Kurulu bugün yapılacak. Hazirun listesinde 998 delege yer alırken, bugün genel kurulun yapılması için 500 imzanın atılması gerekiyor. Osman Taş’ın hesap vereceği...

Eskişehirspor’un çoğunluk sağlanırsa Olağanüstü Genel Kurulu bugün yapılacak. Hazirun listesinde 998 delege yer alırken, bugün genel kurulun yapılması için 500 imzanın atılması gerekiyor.


 Osman Taş’ın hesap vereceği genel kurulda aday çıkıp çıkmayacağı ise merakla bekleniyor. Bugünkü Genel Kurulda gözler liste hazırlığı içinde olan Rıza Soydaş’da olacak. Soydaş’ın ekipteki bazı arkadaşları ile salona gelmesi bekleniyor. 


SADECE 20 GüN


13 Ekim’de ikinci kez Başkan seçilen Osman Taş ve ekibi hiçbir sorunu çözemezken, başarısız bir yönetim gösterdi ve 2 Kasım’da genel kurul kararı alarak sadece 20 gün görevde kalabildi. Taş döneminde Eskişehirspor’un 9 puanı silindi.  Ardından istifalar karşısında yönetim genel kurul kararı aldı. Bugünkü genel kurulda son günlerde sessiz olan başkan Osman Taş’da delegelere hesap verecek.


998 DELEGE


Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde saat 15.00’de başlayacak olan Eskişehirspor’un Olağanüstü Genel Kurulunda Hazirun listesinde 998 delege yer alırken, bugün genel kurulun yapılması için 500 imzanın atılması gerekiyor.


GöZLER SOYDAŞ’DA


Bugünkü genel kurul öncesinde resmi aday gözükmezken, ismi son günlerde gündemde olan ve liste için sık sık Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile de görüşmeler yapan Rıza Soydaş’ın kongre salonuna arkadaşları ile gelmesi bekleniyor. Liste hazırlığı içinde olduğunu belirten Soydaş’ın dünde bazı görüşmeler yaptığı sızan haberler arasında.


HAFTAYA KALIR


Bugün çoğunluk sağlanamaz ve en önemlisi de liste çıkmaz ise Eskişehirspor’un Olağanüstü Genel Kurulu  24 Kasım’da Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde saat 15.00’de çoğunluğa başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.