HEYECAN VAR KAZANAN YOK(1-1)

HEYECAN VAR KAZANAN YOK(1-1)
 Tahsin Tekmen Süper Amatör Kümede haftanın maçı Sağlıkspor ile Demirpsor arasında oynandı. Her iki takımında vasatı aşamadığı mücadele de Demirspor lider karşısında galibiyeti koruyamayınca mücadele 1-1 sona erdi.Mücadele...

 


Tahsin Tekmen Süper Amatör Kümede haftanın maçı Sağlıkspor ile Demirpsor arasında oynandı. Her iki takımında vasatı aşamadığı mücadele de Demirspor lider karşısında galibiyeti koruyamayınca mücadele 1-1 sona erdi.


Mücadele de ne hakem hatası konuşuldu, ne gerginlikten ne de herhangi bir taşkınlıktan. Sahada oyun olarak istenileni veremese de futbol oynamaya çalılan iki takım vardı. Hal böyle olunca da maç sonunda kazanan ise centilmenlikti.


 


Beklentileri karşılayamadı


Muttalıp Sentetik sahasında oynanan mücadelenin ilk yarısında baskı altında olan ve gergin gözüken Demirspor karşısında daha derli toplu gözüken Sağlıkspor’du. Buna rağmen 12’de İlkcan’ın pasında Barış’ın vuruşu yan direkten dönünce gole yaklaşan Dem-Dem oldu. Koskoca 45 dakikada kaleciler Şevki ve Ahmet’i zorlayacak pozisyon yaşanmadı. Fakat Sağlıkspor’un tehlikeli olmaya aday pozisyonlarında final paslarını kritik müdahaleleriyle kesen Halit bu yarıda sahanın en dikkat çeken ismiydi.


 


Dem-Dem öne geçti ama…


İkinci yarının hemen başında Sağlıkspor’un genç yeteneği Emre Kılınç’ın güzel vuruşunda top 90 diye tabir edilen noktadan direği sıyırdı. Oyunun kilitlendiği anlarda dakikalar 68’i gösterdiğinde İlkcan’ın kullandığı serbest vuruşta Fırat çakar topu uzaklaştıramayınca arka direkte Hakan Demirel Demirspor’u öne geçirdi(1-0).


 


Kırılma Anı


Bu golün 2 dakika sonrasında sağ kanattan yapılan güzel ortada İlkcan müsait pozisyonda kaleci Ahmet’i geçemedi. Tecrübeli eldivenin topu ayaklarıyla çıkartarak farkın açılmasına izin vermediği bu pozisyon maçın kırılma anı oldu.


 


Atilay ikramı geri çevirmedi


Bu pozisyonun ardından Demirspor yakaladığı boş alanları iyi kullanamazken, Sağlıkspor’da Atilay Malkoç sahneye çıktı. Demirspor savunmasının bir anlık hatasını iyi değerlendiren fırsatçı oyuncu Sağlıkspor’a bir puana getirdi.(1-1).


Kalan dakikalarda Demirspor Barış ile bir fırsattan yararlanamayınca başka da gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi. Sağlıkspor bu skorla Demirspor ile puan farkını ve zirvedeki yerini korumuş oldu. 


   


DEMİRSPOR:1-SAĞLIKSPOR:1


Hakemler: Turgut Doman8, Turgut Evran8, Gürcan Dönmez8


Demirspor: Şevki6, Halit8, Hüdai6, Rıdvan6, Oğuz çelik6(Dk.88 Doğukan?), Ali Haydar6(Dk.59 Mustafa çetin6), Furkan7(Dk. 82 Murat5), Harun6, Hakan Demirel8, Barış6, İlkcan6


Sağlıkspor: Ahmet7, Cenk5(Dk.20 Orhan6), Samet7(Dk 90 Emre?), Erdal6, Fırat6, Bünyamin7(Dk.76 Atacan5), Atilay7, Oğuzhan6, Ahmet Düzarat6, Emre Kılınç7, Cem Kutlak7


GOLLER: Dk.68 Hakan Demirel(Demirspor) Dk.81 Atilay Malkoç(Sağlıkspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.