ESENTEPE MUTLU SONA ULAŞTI

ESENTEPE MUTLU SONA ULAŞTI
  U19 2.Gençler Ligi’nde normal sezonun sonu nefes kesti. Haftaya en avantajlı ve lider olarak giren Tepebaşı Kolej, Kurtuluşspor’a 5-0 yenilince seoznu 4.sırada tamamladı. Esentespor ise Adanır ve Kurtuluş karşısında üçlü...

 


 U19 2.Gençler Ligi’nde normal sezonun sonu nefes kesti. Haftaya en avantajlı ve lider olarak giren Tepebaşı Kolej, Kurtuluşspor’a 5-0 yenilince seoznu 4.sırada tamamladı. Esentespor ise Adanır ve Kurtuluş karşısında üçlü averajda üstün olduğu için mutlu sona ulaştı.


 


Son yılların en ilgi çekici sezon sonu U19 2.Gençler Ligi’nde yaşandı. Belki futbol kalitesi çok düşük olsa da heyecanı son saniyeye kadar süren bir lig maratonu yaşandı.


Son haftaya lider giren Tepebaşı Kolej dün Muttalıp sahasında Kurtuluşspor’a 5-0 kaybedince yarış karıştı.


Adanırspor’un son dakikalarda bulduğu golle Gökmeydan’ı 3-2 yenmesinin ardından Meşelik karşısında 5-1 kazanan Esentepe üçlü averajla şampiyonluk ipini göğüsledi. Sultanedere’yi 4-0’lık skorla geçen çukurhisar ise kendini Play-Off’a attı.


Play-Off’ta Adanırspor ile çukurhisar, Kurtuluş ile Tepebaşı Kolej bir kez daha kapışacak. Kazananlar finale, ardından ise 1.Gençler liginde yükselmek için mücadele edecekler.  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.