BİRLİK SAĞLANMALI"

BİRLİK SAĞLANMALI”
Eskişehirspor’da genel kurul üyesi ve aynı zamanda tribün lideri olan Murat Diri ile Erkan Koca’dan genel kurul salonuna kimsenin gelmemesine isyan etti. Koca ile Diri, kentin ileri gelenlerine çağrıda bulunarak bu takımı sahipsiz...

Eskişehirspor’da genel kurul üyesi ve aynı zamanda tribün lideri olan Murat Diri ile Erkan Koca'dan genel kurul salonuna kimsenin gelmemesine isyan etti.


 


Koca ile Diri, kentin ileri gelenlerine çağrıda bulunarak bu takımı sahipsiz kalmaması gerektiğini söyledi. Diri “Kulüp can çekişiyor. Ama ortada kimse yok. Bizlerin mücadelesi ile takımı yaşatmaya çalıştık. Zarar verenlerin her zaman karşısındayız. Kulüp makamı çok zedelendi. Tekrar mücadele içine girip, birlik beraberlik sağlanmalı. İyi bir kadro var, alma önce birlik sağlanmalı.  Biz Eskişehirspor’u yaşatmak için sonuna kadar mücadele vereceğiz. Bu sezon ligde kalmak, şampiyon olmuş kadar önemli” dedi.  


Erkan Koca ise “1000 delegeden 66 delege katılması koca camia için çok yazık. Nasıl çözüm üreteceğiz. Eski yönetim ve başkanlardan kimse gelmiyor.Yani işi biten terk ediyor gidiyor. Yeni isimler çıkıyor, ama onlarında yapacağı belli. Kimse Eskişehirspor üzerinden reklam yapmasın. Ortak liste yapılsın, bizde destek olalım” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.