SÜPER'DE ZİRVE ORTAKLIĞI

SÜPER’DE ZİRVE ORTAKLIĞI
 Süper Amatör Küme’de 4’üncü hafta geride kaldı. Demirspor karşısında aldığı beraberlikle bu sezonki ilk puan kaybını yaşayan Sağlıkspor ile Kırka Boraks’ı 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup eden Odunpazarı 10’ar puanla...

 


Süper Amatör Küme'de 4'üncü hafta geride kaldı. Demirspor karşısında aldığı beraberlikle bu sezonki ilk puan kaybını yaşayan Sağlıkspor ile Kırka Boraks'ı 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup eden Odunpazarı 10'ar puanla zirveyi paylaşıyor


 


Liderin ilk kez takıldı


Süper Amatör Küme'de heyecan her geçen hafta artıyor. Geride kalan haftada Sağlıkspor, Demirspor'la 1-1 berabere kalarak bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı. Kırmızı beyazlı ekip puanını 10'a yükseltti. Demirspor ise zorlu sınavda galibiyeti koruyamayınca zirveyi 5 puan geride takibe devam etti.


 


Odunpazarı sessiz ve derinden


Haftanın bir diğer kritik maçında Odunpazarı ile Kırka Boraks karşılaştı. Sağlıkspor'un puan kaybettiği haftada eline geçen fırsatı iyi değerlendiren Odunpazarı, rakibi karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatmasına rağmen 3-2'lik galibiyetle ayrılarak puanını 10'a yükseltti. Turgay çelik’in öğrencileri zirveye ortak oldu.


 


Baransel puanla tanıştı


Süper Amatör Küme'de sezona istediği gibi başlayamayan ve ilk üç haftayı puansız kapatan Baranselspor, kendisi gibi ligin yeni ekiplerinden Gençlergücü ile 1-1 berabere kalarak bu sezonki ilk puanını aldı. Son sıradan henüz kurtulamayan ekip önümüzdeki haftalarda çıkış arayacak. Gençlergücü cephesinde maç sonunda hakem Orkun Olgun’a sitem vardı.


 


çifteler evinde farklı


Ligin namağlup bir diğer ekibi olan çifteler, geçen sezonki kadrosundan güç kaybetti gibi gözükse de bu sezon ortaya koyduğu performansla beğeni topluyor. Sarı siyahlılar son olarak kendi sahasında Osmangazi üniversitesi'ni kaptan Alican’ın frikik golüyle yenerek 8 puana yükseldi ve yarışta ben de varım dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.