LİGİN HEYECANI MEYECANI YOK

LİGİN HEYECANI MEYECANI YOK
 Bölgesel Amatör Lig’de 9’uncu hafta geride kaldı. 6’ncı grupta mücadele eden temsilcilerimizden Anadolu Üniversitesi evinde Haymana Belediyesi ile Yunusemre ise deplasmanda Keçiören Belediyesi Bağlum ile berabere kalarak 1’er...

 


Bölgesel Amatör Lig'de 9'uncu hafta geride kaldı. 6'ncı grupta mücadele eden temsilcilerimizden Anadolu üniversitesi evinde Haymana Belediyesi ile Yunusemre ise deplasmanda Keçiören Belediyesi Bağlum ile berabere kalarak 1'er puana yine razı oldu.


 


Spor Toto Bal 6. Grup'ta mücadele eden Anadolu üniversitesi ve Yunusemre ligde artık şampiyonluk hedefinden tamamen koptu. 9'uncu haftanın geride kaldığı ligde temsilcilerimiz haftayı beraberliklerle kapatarak birer puana razı oldu.


Anadolu üniversitesi evinde oynadığı karşılaşmada Haymana Belediyesi karşısında çok net fırsatları teperek 1-1 berabere kalırken, Yunusemre ise Keçiören Belediyesi Bağlum deplasmanından golsüz beraberlikle Eskişehir'e döndü.


Ligde bundan sonra ki süreçte hedef Süper Amatör Kümeden gelecek takım ile baraj maçına kalmamak olacak.  


Bu hafta sonu Yunusemrespor evinde Kırıkkale Büyük Anadolu’yu konuk edecek. Anadolu üniversitesi ise deplasmanda Göynük Beleidyesi’nin konuğu olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.