SOYDAŞ AKTİF ÇALIŞIYOR

SOYDAŞ AKTİF ÇALIŞIYOR
 Eskişehirspor başkanlığı için en güçlü ve tek aday gibi duran Rıza Soydaş dün İstanbul’da Aktif Bank yetkilileriyle bir araya geldi. Mesut Hoşcan döneminde çekilen kredide kalan borç ve yapılandırması ile ilgili görüşen...

 Eskişehirspor başkanlığı için en güçlü ve tek aday gibi duran Rıza Soydaş dün İstanbul’da Aktif Bank yetkilileriyle bir araya geldi. Mesut Hoşcan döneminde çekilen kredide kalan borç ve yapılandırması ile ilgili görüşen Soydaş tekrar kredi çekmenin yollarını arıyor.


 


SPOT: öte yandan yarın Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya geleceği öğrenilen Soydaş’ın listesini kesinleştireceği ve 24 Kasım’da ki kongrede resmen aday olmaya çok yakın olduğu öğrenildi.


 


‘Sahipsiz bırakmayız’


Eskişehirspor’da Genel Kurul’da yine sürpriz yaşanmamış ve ilk toplanım da yalnızca 66 üye kongrede yer almıştı. Bu süreçte ismi ön plana çıkan Rıza Soydaş genel kurulda “Kimse çıkmaz ise biz varız” diyerek Eskişehirspor’u sahipsiz bırakmayacağının mesajını vermişti.


 


Aktif Bank ile görüştü


Rıza Soydaş dün İstanbul’da Aktif Bank yetkilileriyle bir araya gelerek kulübün borç durumunu detaylandırdı. Bu konuda bilgiler alan Soydaş, yapılandırma üzerine fikir alış verişinde bulunarak bundan sonra ki süreçte tekrar kredi almak adına girişimlerde yapılması gerekenler ile ilgili yol haritası belirledi. Soydaş’ın Aktif Bank yetkililerinden tekrar kredi vermeleri konusunda kolaylık sağlamalarını istediği öğrenildi.


 


Yarın kritik gün


Kredi konusunda sorun yaşamayacaklarının altını çizen Rıza Soydaş’ın yarın Odunpazaro Belediye başkanı Kazım Kurt ile bir araya geleceği öğrenildi. Listesinin hazır olduğunu belirten Soydaş “Kazım başkanımız ile çarşamba günü bir araya geleceğiz. Liste üzerinde son kez fikir alış verişinde bulunarak isimleri netleştireceğiz. Hafta sonu kimse çıkmazsa, bizler Eskişehirspor’u sahipsiz bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.


 


“Marka değerini düşürmeyelim”


 Başkan adayı Soydaş son olarak “Eskişehirspor markadır. öldük, bittik, kapanıyor, gidiyor gibi söylemler bize hiçbir şey kazandırmaz. Benle birlikte yönetimde olmak isteyen bir çok insan var. Eskişehirspor’a hizmet etmek istiyorlar. Marka değerimizi bu tip söylemlerle düşürmeyelim. Gün köstek olmak değil, birlik olmak günüdür” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.