GENÇLERGÜCÜ KULÜBÜ ADİL YÖNETİM İSTİYOR

GENÇLERGÜCÜ KULÜBÜ  ADİL YÖNETİM İSTİYOR
 Gençlergücü Spor Kulübü başkanı Aylin Göcen sezon başından bu yana yaşanan hakem hataları ile ilgili yazılı açıklama yaptı. “Hakkımız yeniliyor”Gençlergücü’nden hakemlere ver yasın…Sezon başından bu yana yaşanan...

 


Gençlergücü Spor Kulübü başkanı Aylin Göcen sezon başından bu yana yaşanan hakem hataları ile ilgili yazılı açıklama yaptı.


 


“Hakkımız yeniliyor”


Gençlergücü’nden hakemlere ver yasın…


Sezon başından bu yana yaşanan sıkıntılar ilgili bir yazılı açıklama yapan kulüp başkanı Aylin Göcen şu ifadelere yer verdi:


“Kurulduğumuz 2017 yılından bugüne kadar katılmış olduğumuz liglerde centilmence mücadele edip şimdiye kadar hiçbir şekilde hakemlerle ve rakiplerimiz ile ilgili bir beyanatta bulunmadık. Elimizden geldiği kadar çıkıp sahada mücadelemizi vermeye çalıştık.


2019-2020 sezonu itibariyle süper amatör kümede mücadele etmeye hak kazandık ve şu an içinde bulunduğumuz 10 takımlı ligde 7 tane kurum takımı ile elimizden geldiği kadarıyla doğru işleri saha içerisinde ve saha dışında yapmaya çalışıyoruz


Fakat şu an geldiğimiz noktada artık çok net hakem hatalarının saha içerisinde ve  saha dışarısında yazılan maç sonrası raporların da görünen o ki iyice hakkımızın yendiğini bütün kamuoyuna belirtmek isteriz.”


 


“Cezaları kim neye göre veriyor?”


“Biz Gençlergücü SK olarak saha içinde yapılan hatalar çok açık ve net olsa da bunu bir şekilde anlayabiliriz ama saha dışarısındaki yazılan maç sonu gözlemci ve hakem raporlarındaki hataları hiçbir şekilde kabullenmemiz mümkün değildir.


Ligin 3.haftasında oynadığımız Alpagutspor müsabakasında rakibimizden oyuncu atılıyor fakat bu hafta oynayabiliyor. Kulübümüzün sporcusu Abdullah Kaya çift sarı karttan atılıp 3 maç men cezası veriliyor.


Bu raporları kim neye göre yazıyor ve bu cezaları kim neye göre veriyor?


Burada çok büyük emekler var ayıptır yazıktır!


 


“Adil Yönetim İstiyoruz”


Ligin 4.haftasında oynadığımız Baranselspor karşılaşmasında ise yine saha içerisinde inanılmaz hakem hatalarının olduğu bir maç oynadık. Hem rakibimizin aleyhine hem de bizim aleyhimize olmayan penaltının verilmesi, rakibin eline çarpıp bizim penaltımızın verilmemesi, yaptığı faulden dolayı ikinci sarı karttan bizim oyuncumuzun atılmaması, yine rakibin bir penaltısının verilmemesi… Yani kısacası kulüp olarak saha içerisinde adil yönetim istiyoruz rakibe de kulübümüze de !..


 


“Muhatap bulamıyoruz”


Eskişehir’de bu sezon üst klasmana çok hakem çıktığı için alttan gelen hakem arkadaşlarımızın yeteri kadar tecrübesi ve hakemlik yeteneğinin olmadığını düşünüyoruz.


Ve bütün bu hataları söylediğimizde ve konuştuğumuzda kulüpler olarak karşımızda hiçbir muhatap bulamıyoruz. Sonrada ligler başlarken kulüp bulamıyoruz. Düşünün hiçbir ilde 10 takımlı bir süper amatör lig yoktur.


Hata mutlaka olacaktır fakat herkes işini doğru dürüst yaparsa futbolumuz ancak bu şekilde gelişir. Biz Gençlergücü SK olarak doğru bildiğimiz yolda mücadelemizi vermeye devam edeceğiz Spor kamuoyuna saygılarımla”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.