1.AMATÖR'DE KADER HAFTASI

1.AMATÖR’DE KADER HAFTASI
 A ve B gruplarında bu hafta sonu oynanacak müsabakalar şampiyonluk, Play-Off ve düşme hattında yarışı büyük ölçüde şekillendirecek… “Orhangazi kazanırsa A grubu karışır”A grubunda 11.hafta çok kritik maçlara sahne...

 


A ve B gruplarında bu hafta sonu oynanacak müsabakalar şampiyonluk, Play-Off ve düşme hattında yarışı büyük ölçüde şekillendirecek…


 


“Orhangazi kazanırsa A grubu karışır”


A grubunda 11.hafta çok kritik maçlara sahne olacak. Her müsabakanın kendi içinde ayrı bir hikayesi var. Cumartesi günü Mihalıççıkspor ile Bozanspor Muttalıp’ta kozlarını paylaşacak. Mihalıççık Play-Off yarışına dahil olmak adına kazanmak zorunda. Bozan galip gelerek rakibini saf dışı bırakmak istiyor.


Pazar günü ise İki Eylül’ün hükmen kazandığı haftada DSİ Bentspor karşısına çıkacak Orhangazi galip gelmesi halinde grupta işler Arap saçına dönebilir. O zaman ikinci sırada ki Bozan dahi Play-Off’u hesap ederken, düşme tehlikesi ile de karşı karşıya kalabilir


Haftanın en önemli müsabakasında ise Sivrihisar’ı ağırlayacak Şekerspor kazanması halinde şampiyonluğu yüzde 90 garantiler.  


 


Herkes kendi düğümünü çözecek


B grubunda 8’de 8 yapan lider Eğitimspor bu hafta en yakın takipçisi Harb-İş önüne çıkacak. Eğitim kazandığı takdirde şampiyonluk turunu atacak.


Pazar günü Muttalıp sahasında oynanacak müsabakaların ilkinde Sütlüce ile İnönü düşme hattında kaderlerini belirleyecek 90 dakikaya çıkacak.


Aynı sahada saat:15.00’da Kaymaz ile İdmangücü arasında ki kapışma Play-Off biletini cebine koyacak ikinci ekibi büyük ölçüde netleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.