GENÇ ŞİMŞEKLER HAFTA SONUNA BİLENİYOR

GENÇ ŞİMŞEKLER HAFTA SONUNA BİLENİYOR
  Eskişehirspor U17 ve U19 takımları da Milli aranın ardından Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u 23 Kasım Cumartesi günü konuk edecek. Ekiplerimiz hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehirspor Genç takımları da milli arayı...

 


 


Eskişehirspor U17 ve U19 takımları da Milli aranın ardından Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u 23 Kasım Cumartesi günü konuk edecek. Ekiplerimiz hazırlıklarını sürdürüyor.


 


Eskişehirspor Genç takımları da milli arayı değerlendirdi. Son maçında Adana Demirspor’u deplasmanda 2-0 yenen U17 takımımız 23 puanla ikinci sıraya kadar tırmandı. Genç Şimşekler Cumartesi günü saat:12.00’da Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Orhan Kamacı’nın öğrencileri tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor.


Son iki maçında istediği sonuçları alamayan U19 takımımız için ara ilaç gibi geldi. 14 puanla 10. sırada yer alan ekibimiz yine Cumartesi günü oynayacağı Büyükşehir Erzurum maçıyla tekrar çıkış yakalamayı hedefliyor. Antrenör Ergin Işık nezaretinde çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.