YUNUSEMRE'YE LİDER GELECEK

YUNUSEMRE’YE LİDER GELECEK
 Bölgesel Amatör Lig 6.grupta sezona büyük umutlarla girmesine rağmen tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşayan ve yaşatan Yunusemre bu hafta lider Kırıkkale Büyük Anadolu ekibini konuk edecek. Ekibimiz bu maçta galip gelerek...

 


Bölgesel Amatör Lig 6.grupta sezona büyük umutlarla girmesine rağmen tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşayan ve yaşatan Yunusemre bu hafta lider Kırıkkale Büyük Anadolu ekibini konuk edecek. Ekibimiz bu maçta galip gelerek rakibine ilk yenilgiyi tattırmak ve tekrar prestij kazanmak istiyor. 


 


Bölgesel Amatör Ligde sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen 9 haftada lider Kırıkkale Büyük Anadolu’nun tam 12 puan gerisine düşen Yunusemrespor hedeften çabuk koptu.


Kırmızı Siyahlılar bu hafta lider Kırıkkale Büyük Anadolu’yu Necdet Yıldırım sahasında konuk edecek. Saat:14.00’da başlayacak bu müsabaka için dün itibariyle hazırlıklarına başlayan temsilcimiz lidere hem ilk yenilgisini tattırmak, hem de prestij kazanmak istiyor.


Başkan Gökhan Yıldırım teknik heyet ve futbolculardan bu maçta kalitelerini sahaya yansıtarak galip gelmelerini özel olarak istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.