BAL'DA TADIMIZ YERİNE GELDİ

BAL’DA TADIMIZ YERİNE GELDİ
 Bölgesel Amatör Ligde 10 hafta sonra iki takımımız aynı haftada galibiyet sevinci yaşadı. Yunusemrespor deplasmanda Beyköy Belediyesi’ni tek golle geçerken, Anadolu Üniversitesi evinde geriye düştüğü maçta Çilimli Belediyesi’ni...

 Bölgesel Amatör Ligde 10 hafta sonra iki takımımız aynı haftada galibiyet sevinci yaşadı. Yunusemrespor deplasmanda Beyköy Belediyesi’ni tek golle geçerken, Anadolu üniversitesi evinde geriye düştüğü maçta çilimli Belediyesi’ni 2-1 mağlup etti.


 


BİN TL PRİM


Kritik deplasmanda Beyköy Beleidyesi’nin konuğu olan Yunusemrespor 56’da kaliteli ayağı Sefer Sever ile sonuca giderek 3 puanı hanesine yazdırdı. Haftalar sonra gelen bu galibiyet yüzleri güldürürken, maç sonu başkan Gökhan Yıldırım adam başı 500 TL olan primi Bin liraya çıkarttı.


 


VAçGEçMEDİLER


Anadolu üniversitesi ise Osmangazi üniversitesi sahasında ağırladığı lig üçüncüsü çilimli Belediyesi’ni 2-1 yendi. Rakibi karşısında geriye düşmesine rağmen 70 ve 83.dakikalarda Ayhan Işık’ın golleriyle 2-1 kazanan Anadolu düşme hattıyla puan farkını 6’ya çıkartmanın mutluluğunu yaşadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.