SAĞLIKSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN YILMAZ (2-1)

SAĞLIKSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN YILMAZ (2-1)
 Süper Amatör Küme de Sağlıkspor oldukça zorlanmasına rağmen Kırka Boraks’ı 90+4’te Yılmaz Sazak’ın golüyle devirerek liderlik koltuğunda ki yerini sağlama almakla kalmadı, en yakın rakibiyle puan farkını da 4’e çıkartmayı...

 Süper Amatör Küme de Sağlıkspor oldukça zorlanmasına rağmen Kırka Boraks’ı 90+4’te Yılmaz Sazak’ın golüyle devirerek liderlik koltuğunda ki yerini sağlama almakla kalmadı, en yakın rakibiyle puan farkını da 4’e çıkartmayı başardı.


 


Kısır Geçti


üniversite Evleri sahasında oynanan haftanın kapanış maçında tempo yüksek değildi ama mücadele üst seviyedeydi. İlk yarısı golsüz geçilen mücadelenin ikinci yarısında da takımlar yine pozisyon üretmekte zorlandı. 73’te kendisine atılan ara pasta güzel bir vuruş yapan Ahmet Düzarat’a 83’te duran toptan yapılan güzel bir voleyle karşılık veren Fethi karşılık verdi(1-1).


 


Son saniyelerde galibiyete


Her maç bu skorla bitecek diye düşünürken, 90+4’te Boraks savunmasının bir anlık dalgınlığını iyi değerlendiren Yılmaz Sazak altı pasta yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Kırmızı Beyazlılar bu golle şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli daha aşmış oldu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.