KAZANABİLİRDİK 1-1

KAZANABİLİRDİK 1-1
 Yeni yönetimin gelmesi ile moral bulan ve hafta içinde de prim alan Şimşekler hırslı ve istekli çıktığı Altay karşısında maça da iyi başladı. Jesse ile öne geçen ve yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Şimşekler...

 


Yeni yönetimin gelmesi ile moral bulan ve hafta içinde de prim alan Şimşekler hırslı ve istekli çıktığı Altay karşısında maça da iyi başladı. Jesse ile öne geçen ve yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Şimşekler ilk yarının uzatma dakikasında kalesinde golü gördü.


 Karşılıklı ataklarla geçen maçın ikinci yarısında öne geçmek için yine net fırsatlar yakalayan Eskişehirsporlu oyuncular son vuruşlarda etkili olamadı. Zorlu İzmir deplasmanında  galibiyeti kaçıran ve 1 puana razı olan Şimşekler puanını da 2’ye çıkardı.


öNE GEçTİK


Eskişehirspor Altay karsısında maça hızlı başladı. 21. dakikadaEmre7nın pasında  Marko Milinkoviç net fırsattan yararlanamadı.28’de  Tatos’un şutu direkte patladı.  Maçın 34.Emre’nin pasında Jesse ile  Şimşekler öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında Tatoş7un şutunda Erdal topu çizgiden çıkarırken, köşe atışından gelen topta Abdülkerim durumu 1-1 yaptı ve ilk yarı bu sokarla tamamlandı.


NELER KAçTI NELER 


Maçın ikinci yarısında Sissoko ve Milinkoviç ile net gol pozisyonlarına giren ve son vuruşlarda etkili olamayan Şimşekler kazanabileceği maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Galibiyeti kaçıran Eskişehirspor puanını da 2’ye çıkardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.