"BÜTÜN ŞEHİR SAHİP ÇIKMALI"

“BÜTÜN ŞEHİR  SAHİP ÇIKMALI”
  Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un ziyaretinde konuşarak “Bütün şehir Eskişehirspor’a sahip çıkmalı” dedi. Kurt ise “Bizler Eskişehirspor’un arkasındayız.  Elimizden...

 


 Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un ziyaretinde konuşarak “Bütün şehir Eskişehirspor’a sahip çıkmalı” dedi. Kurt ise “Bizler Eskişehirspor’un arkasındayız.  Elimizden ne geliyorsa destek verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi.


 


AKGöREN DESTEK İSTEDİ


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı meclis üyeleri ile dün tesislere giderek Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ve Yönetim Kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Akgören, “El birliğiyle Eskişehirspor’u içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak zorundayız. Bunun için bizler gerekli çalışmaları yapıyoruz. Sorunların üstesinden tek başımıza kalkmamız mümkün değil, bütün şehir Eskişehirspor’a sahip çıkmalı” dedi..


 “HER ZAMAN ARKASINDAYIZ”


Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, ise“Bizler Eskişehirspor’un arkasındayız.  Elimizden ne geliyorsa destek verdik, vermeye de devam edeceğiz.” dedi. Daha sonra takımın antrenmanın ziyaret eden Kurt, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ve futbolculara Cesar Grup ümraniyespor maçında başarı dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.