SÜPER'DE ZİRVE YANACAK

SÜPER’DE ZİRVE YANACAK
 Süper Amatör Küme’de 7’nci bugün oynanacak 3 karşılaşmayla başlayacak. Zirvede yer alan 4 takım birbirine rakip oluyor. Günün kritik maçlarında lider Sağlıkspor ile ligin formda ekibi Osmangazi Üniversitesi, Alpagutspor...

 


Süper Amatör Küme'de 7'nci bugün oynanacak 3 karşılaşmayla başlayacak. Zirvede yer alan 4 takım birbirine rakip oluyor. Günün kritik maçlarında lider Sağlıkspor ile ligin formda ekibi Osmangazi üniversitesi, Alpagutspor ile de Demirspor kozlarını paylaşacak


 


üniversite Evleri’nde zor gün


Süper Amatör Küme'de 7'inci hafta zirve yarışınu sürdüren ekiplerin mücadelesine sahne olacak. Haftanın açılış maçında geçen hafta aldıkları galibiyetlerle üst sıralara yükselen Alpagut ile Demirspor karşı karşıya gelecek. üniversite Evleri Sahası'nda oynanacak olan karşılaşmada kazanan ekip 6 puan değerinde bir galibiyet elde edecek.


 


Lider Sağlık kritik virajda


Haftanın bir diğer önemli karşılaşmasında ise son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Osmangazi üniversitesi ile geçen hafta 3 puanı son dakika golüyle kurtararak liderliğini perçinleyen Sağlıkspor karşılaşacak. Yine üniversite Evleri Sahası'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.


 


Birlik, çifteler karşısında


Ligin yeni ekibi Birlikspor, Süper Amatör Küme'de çıkış arıyor. Geride kalan 6 haftada yalnızca 3 puan toplayabilen ekip ligin son sırasında yer alıyor. çifteler ise kadrosundan çok oyuncu kaybetse de ligin çekinilen ekiplerinden birisi olmaya devam ediyor. İki ekip bugün saat 13.00'te Muttalıp Sahası'nda karşılaşacak.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.