MEKANIN SAHİBİ GERİ GELDİ 3-1

MEKANIN SAHİBİ GERİ GELDİ 3-1
Ligde var olma savaşında çok kritik bir dönemece giren Eskişehirspor son dört halkanın ilkini başarıyla geçti. Bu dönemde alınacak her galibiyet ligin ikinci yarısında Eskişehirspor adına gidişatı belirleyeceği için Ümraniye...

Ligde var olma savaşında çok kritik bir dönemece giren Eskişehirspor son dört halkanın ilkini başarıyla geçti. Bu dönemde alınacak her galibiyet ligin ikinci yarısında Eskişehirspor adına gidişatı belirleyeceği için ümraniye maçı bizim adımıza  olmak ya da olmamak anlamına geliyordu.


Karşılaşmaya Marko Milinkoviç’in yokluğunda Ferhat Kiraz’a şans vererek başlayan ve Furgan Polat’ın boşluğunda saha içi organizasyonda değişime giren Coşkun Demirbakan ileri uçta Emre Güral’a şans tanıdı.


Maça tutuk başlayan Eskişehirspor kalesinde üst üste tehlikeler yaşadığı anlarda gol yemeyince bir anda oyunun gidişatı değişti. Kaliteli golcü Emre Güral önce kafa ile ardından da Jesse’nin müthiş asistinde fırsatçılığı ile soyunma odasına takımını 2-0 önde götürdü.


4 İkinci yarıda beklenen ümraniye baskısı yaşanırken, bu anlarda kaleci Ekrem direniş işçisi gibi çalıştı. Konuk ekip farkı bire indirip oyuna tutunacağını hissettirdiği dakikalarda sonradan oyuna giren bu kez Alperen’in müthiş asistinde Jesse son sözü söyleyerek Eskişehirspor adına geceyi aydınlatan isim oldu. Maç sonu taraftar futbolcu bütünleşmesine yönetim de eklenenci son zamanlarda Eskişehirspor adına özlenen tablo ortaya çıktı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.