BU FORMANIN AĞIRLIĞI VAR KOÇUM

BU FORMANIN AĞIRLIĞI VAR KOÇUM
 Ümraniyespor Cuma gecesi müthiş başladığı maçta onca fırsatlar yakalamasına rağmen her geçen dakika sahada eriyor ve kaybediyorsa, bunun öncelikli açıklaması Eskişehirspor formasının ağırlığı üzerinden yapılır. Eskişehirspor...

 ümraniyespor Cuma gecesi müthiş başladığı maçta onca fırsatlar yakalamasına rağmen her geçen dakika sahada eriyor ve kaybediyorsa, bunun öncelikli açıklaması Eskişehirspor formasının ağırlığı üzerinden yapılır.


 


Eskişehirspor içi ümraniye maçının ilk 15 dakikası aslında kabus gibiydi. Konuk ekip dalga dalga gelirken, iki net pozisyonu da değerlendirmedi. Ne olduysa bundan sonra oldu…


özellikle yirmili dakikalarda oyun bütünlüğünü sağlayan ve üzerine Emre Güral ile golü de bulan Eskişehirspor taraftarının da desteğiyle ibreyi tamamen kendine çevirdi. Soyunma odasına gidilirken, bir kez daha sahneye çıkan Emre gecenin Eskişehirspor adına parlayacağının sinyallerini verdi.


İkinci yarıda beklenen ümraniye baskısı golü getirse de, Eskişehirspor’un taraftar gücü ve forma ağırlığına yenilmekten kurtulamadı. Bu açıdan Erdal Akdari’nin ümraniye oyuncusuyla yaşadığı diyalog gecenin özeti oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.