PROTESTOLU MAĞLUBİYET(0-1)

PROTESTOLU MAĞLUBİYET(0-1)
  Peşinatlar ile birlikte 2 aydır maaş ve primlerini alamadıkları gerekçesiyle maça protesto ile başlayan Yunusemresporlu oyuncular güne damga vurdu.  İlk yarıda Sefer Sever’in ofsayt gerekçesiyle nizami golü sayılmazken,...

 


 Peşinatlar ile birlikte 2 aydır maaş ve primlerini alamadıkları gerekçesiyle maça protesto ile başlayan Yunusemresporlu oyuncular güne damga vurdu.  


İlk yarıda Sefer Sever’in ofsayt gerekçesiyle nizami golü sayılmazken, temsilcimizin ikinci yarıda ise net bir penaltısı verilmedi. Konuk ekip kontradan attığı golle maçı 1-0 kazandı.


 


1 dakika oynamadılar


Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Yunusemre dün sahaya protesto ile çıktı. Başkan Gökhan Yıldırım’ın verdiği sözleri tutmamasını gerekçe gösteren futbolcu grubu, peşinatlar ile birlikte 2 aydır maaş ve primlerini alamamaları nedeniyle maçın başlama düdüğünden sonra 1 dakikalık protesto gösterisi yaptı. Oyuncular bir dakika boyunca yerlerinden hareket etmezken Devrek Belediyesi futbolcuları da bu tepkiye destek vererek kendi sahasında top çevirdi.


 


Hem gol hem de penaltı verilmedi


Yunusmerespor daha etkili olduğu maçta pozisyonlarda yakalamayı başardı. Ancak kadın yan hakem İlknur ülker Sefer Sever’in net golünü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Erçin’in ceza alanı içinde vuruşunda kaleciyi geçen topu Devrek savunması çizgiden çıkartınca ilk yarı golsüz eşitlikle kapandı.


İkinci yarıda 62’de kontra ataktan golü bulan konuk ekip öne geçerken, hakem Ali Artun özdemir Yunusemrespor’un net bir penaltısını es geçince konuk ekip mücadeleyi 1-0 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.