EĞİTİMSPOR İŞİ BİTİRDİ

EĞİTİMSPOR İŞİ BİTİRDİ
 A grubunda Şekerspor’un ardından B grubunda şampiyonluğa ulaşan ekip beklendiği gibi Eğitimspor oldu. A grubunda Bozanspor Play-Off’u garantiledi. Düşme hattı ise yangın yerine döndü. B grubunda Sütlüce’nin ardından lige...

 


A grubunda Şekerspor’un ardından B grubunda şampiyonluğa ulaşan ekip beklendiği gibi Eğitimspor oldu. A grubunda Bozanspor Play-Off’u garantiledi. Düşme hattı ise yangın yerine döndü. B grubunda Sütlüce’nin ardından lige veda ikinci takım da Derespor oldu. 


 


Bozan Garantiledi


Sivrihisar avantajlı


1.Amatör Küme de Şekerspor ve Eğitimspor mutlu sona ulaştı. Gözler artık Play-Off’a çevrilecek. Artık son haftaya ilerlenirken, heyecan tavan yaptı.


A grubunda İki Eylül’ü 8-2 yenen Bozanspor Play-Off biletini cebine koydu.  DSİ Bentspor’da Şeker’e kaybedince, haftayı hükmen galibiyetle kapatan Sivrihisar yarışta avantajı eline geçirdi. Bu grupta oynanan diğer mücadele de ise Orhangazi’ye 3-0 kaybeden Mihalıççık rakibine hayat verirken, kendini ateşe attı.


 


İkinci takım aranacak


B grubunda yarış şekillendi. Beklendiği gibi İdmangücü’nü 3-1 yenen Eğitimspor mutlu sona ulaştı. Harb-İş ise umutlarını Play-Off’a bıraktı. Bu grupta İnönü’ye kaybeden Derespor, Sütlüce’nin ardından lige veda eden ikinci takım oldu. önümüzde ki hafta oynanacak Kaymaz-İnönü maçından çıkacak sonuç Play-Off’a kalacak son takımı netleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.