ŞAMPİYONA KARŞILAMA

ŞAMPİYONA KARŞILAMA
  1.Amatör Küme de geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Şekerspor önümüzde ki hafta kupasına da kavuşacak. Şampiyon ekibe dün DSİ Bentspor kulübü sahada jest yaparak çiçeklerle ve alkışlarla karşılama yaparken,...

 


 1.Amatör Küme de geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Şekerspor önümüzde ki hafta kupasına da kavuşacak. Şampiyon ekibe dün DSİ Bentspor kulübü sahada jest yaparak çiçeklerle ve alkışlarla karşılama yaparken, bu hareketiyle alkışı hak etti.


 


Şeker stadında bu sezonun en zevkli maçı öncesi çok güzel görüntüler vardı. DSİ Bentsporlu oyuncular koridor oluşturarak Şekersporlu oyuncuları alkışlarla karşıladı. Bentspor kulübü şampiyon ekibi çiçek takdiminde bulunurken, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.


Dostluk görüntüleriyle başlayan maçta 1-0 geriye düşmesine rağmen DSİ Bentspor soyunma odasına 2-1 önde gitti. Fakat Mustafa Acar güne damgasını vurarak attığı 3 golle Şekerspor’a 3-2’lik galibiyeti getiren isim olunca, Bentspor’un play-off şansı da zora girdi. Yeşil-Beyazlılar son hafta Sivrihisar’ın Orhangazi’ye puan kaybetmesini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.