"HEPSİNİ TUTMAK İSTİYORUZ"

“HEPSİNİ TUTMAK İSTİYORUZ”
 Göreve gelir gelmez takımdaki sorunları tek tek çözmeye çalışan Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören ve arkadaşları öncelikle TFF’ye başvurarak serbest kalma hakları olan oyuncuları takımda tutmak istiyor. Başkan Akgören...

 


Göreve gelir gelmez takımdaki sorunları tek tek çözmeye çalışan Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören ve arkadaşları öncelikle TFF’ye başvurarak serbest kalma hakları olan oyuncuları takımda tutmak istiyor.


 Başkan Akgören hiçbir oyuncumuzun takımdan ayrılmasına sıcak bakmayız. Sıkıntılı olanlar ile tek tek görüşeceğim. İnşallah hepsi ligin ikinci yarısında da Eskişehirspor forması giyecek” dedi.


 


TEK TEK UĞRAŞIYOR


Eskişehirspor’da başkan Mustafa Akgören TFF’ye başvurarak serbest kalma hakları olan oyuncuları için “Hepsini tutmak istiyoruz” dedi.


Göreve gelen ve bir çok sıkıntıları önünde bulan Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören ve yönetim kurulu sorunlar ile tek tek uğraşmaya devam ediyor.


öNCELİK İç SORUNLAR


Alacakları ödenmediği için TFF’ye başvurarak serbest kalma hakları olan oyuncular ile tek tek görüşeceğini belerten Mustafa Akgören “öncelikle hiçbir oyuncumuzu devre arasında kaybetmek istemiyoruz. TFF’ye başvuran oyuncular olduğunu biliyoruz. Onlarla arkadaşlarımı görüşüyor. Bugün veya yarın bende tek tek görüşeceğim. Oyuncularımız takımda kalacaklar. Sıkıntı yaşamayız” dedi. 


KİMLER BAŞVURDU


Edinilen bilgilere göre alacakları olan Kamal Issah, Marko Milinkoviç. Jesse, Mehmet Feyzi, Berkay Dabanlı ve Erdal Akdari’nin başvuru yaptığı sızan haberler arasında. Bu oyuncular ile yönetimim tek tek görüşeceği ve süre isteyeceği öğrenildi. Futbolcular ise yeni yönetime her konuda sıcak baktığı ve özellikle maaşları ödendiği takdirde başvuruları geri çekeceği öğrenildi. 


“HERKES DESTEK OLSUN” 


öte yandan şehirde herkesten destek isteyen başkan Mustafa Akgören “Ben ilk geldiğim de söylerdim şimdi de söylüyorum. Ben veya yönetimdeki arkadaşlar ile Eskişehirspor’u kurtaramayız. ümraniye maçında Eskişehirspor için bir beraberlik sağlandığını hep birlikte gördük. Bu maçta bizlerin yanında olan güvenen maça gelenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yanımıza olsunlar, tesislere, maça gelsinler. Destek olsunlar bu takımı hep birlikte kurtaralım” dedi.  


 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.