SAĞLIK FARKI AÇMAYA DEVAM EDİYOR

SAĞLIK FARKI AÇMAYA DEVAM EDİYOR
  Liderlik koltuğunda yerini her geçen hafta daha da sağlama alan Sağlıkspor en yakın takipçisi Alpagut’un ikinci sırada ki yerini Demirspor’a kaptırmasıyla puan farkını da 5’e çıkarttı. Süper Amatör Küme de ilk yarının...

 


 Liderlik koltuğunda yerini her geçen hafta daha da sağlama alan Sağlıkspor en yakın takipçisi Alpagut’un ikinci sırada ki yerini Demirspor’a kaptırmasıyla puan farkını da 5’e çıkarttı.


 


Süper Amatör Küme de ilk yarının son iki haftasına gelindi. Lider Sağlıkspor geçtiğimiz hafta ligin etkili futbol oynayan ekiplerinden Osmangazi üniversitesi’ni de 3-1 ile geçerek zirvedeki yerini sağlama almayı bildi. Haftaya ikinci sırada giren Alpagut’u 2-0 yenen Demirspor ikinci sıraya tırmanırken, lider ile en yakın takipçisinin puan farkı da 5’e çıktı.


Baranselspor’u 3-1 ile geçen Odunpazarı ile Gençlergücü önünde 2-0’den 3-2 kazanarak güzel bir geri dönüşe imza atan Kırka Boraks haftayı 3 puanla kapatan diğer ekipler oldular.


Haftanın en farklı galibiyetini Birlikspor’u 5-0 yenen çifteler elde etti.  Bu hafta ligde Sağlıkspor ile Odunpazarı zirve yarışında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.