MİNİK ŞİMŞEKLER LİGİNE MUHTEŞEM AÇILIŞ

MİNİK ŞİMŞEKLER LİGİNE MUHTEŞEM AÇILIŞ
 Minik Şimşekler Ligi’nde heyecan dün başladı. 24 hafta sürecek Turnuvada, 77 okul mücadele edecek ve toplam 722 karşılaşma oynanacak. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minik Şimşekler Ligi açılış...

 


Minik Şimşekler Ligi'nde heyecan dün başladı. 24 hafta sürecek Turnuvada, 77 okul mücadele edecek ve toplam 722 karşılaşma oynanacak.


 


Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minik Şimşekler Ligi açılış töreni dün gerçekleşti. Orhangazi Ortaokulu çavuşoğlu Halı Sahası'nda yapılan törene İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt'ın yanı sıra, Eskişehirspor Yönetim Kurulu üyesi Ulaş Entok, Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Altyapı Koordinatörü Serdal Eroy, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. öte yandan  24 hafta sürecek Turnuvada, 77 okul mücadele edecek ve toplam 722 karşılaşma oynanacak.


 


BAŞLAMA VURUŞUNU YAPTI


Renkli görüntülerin yaşandığı turnuvada açılış maçı mücadelesi ise Mustafa Kemal İlkokulu ile Avukat Mail Büyükerman İlkokulu arasında oynanırken, başlama vuruşunu yapan Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, bütün takımlara başları  dileğinde bulundu.


 


77 OKUL KATILIYOR


Turnuva hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, "24 hafta sürecek Turnuvamızda 77 okul mücadele edecek ve toplam 722 karşılaşma oynanacak. Minik Şimşekler Ligi ilk defa Türkiye'de Eskişehir'de uygulanmaktadır. Bu süreçte spor kulüplerimiz başta olmak üzere Türkiye'deki futbol altyapısının güçlendirilmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda yetenekli görülen sporcularımız başta Eskişehirspor’umuz olmak üzere diğer kulüplerimizin altyapılarına kazandırılacak. Ayrıca bu proje ile birlikte ilimizde pek çok atamayan beden eğitimi öğretmenimize, Halk Eğitim Müdürlüklerimiz kanalıyla sağlanmıştır." dedi.


 


BAŞARI DİLEDİLER


Törene katılan Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ve Altyapı Koordinatörü Serdal Eroy, minik sporculara başarı dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca komitede yer alan beden eğitimi öğretmenleri Aytaç Hokkaömeroğlu, Barış Keskin, Yılmaz Uzan, Ensar Koçan, Murat Ergin, Selçuk Şahinel, Murat Kola ve Yelda Eryılmaz turnuvanın aksamaması adına çaba sarf edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.