SAVAŞIYORUZ SAVAŞACAĞIZ

SAVAŞIYORUZ SAVAŞACAĞIZ
Ligde her puan değerli olurken, Eskişehirsporlu oyuncularda kazanmak adına saha içinde adeta savaş veriyor. Yeni yönetim gelmesi, primlerin dağıtılması ile moralleri üst seviyeye çıkan Şimşekler ilk yarının son 3 maçını da...

Ligde her puan değerli olurken, Eskişehirsporlu oyuncularda kazanmak adına saha içinde adeta savaş veriyor. Yeni yönetim gelmesi, primlerin dağıtılması ile moralleri üst seviyeye çıkan Şimşekler ilk yarının son 3 maçını da en az kayıpla geçmeyi hedefliyor. 


 


BüYüK çABA SARF EDİYORLAR


Son yıllarda sezona hep sıkıntılı başlangıç yapan Eskişehirspor’da bu sezonki tablo çok daha farklıydı. Transfer yasağı, yönetim belirsizliği, maddi sorunların üstüne birde 9 puan silme cezası eklendi. Buna rağmen mücadeleyi hiç bırakmayan ve pes etmeyen Kırmızı Şimşekler sahada formanın hakkını vermeye çalıştı.


PRİMLERDE HIRSLANDIRDI


Haftalardır paraya hasret olan oyuncular son haftalarda yeni yönetimin gelmesi ve primlerin dağıtması  ile de moral buldu. Bu moralle hırslanan ve saha içinde adeta savaş veren Eskişehirsporlu futbolcular mücadeleyi bırakmadan kazanmak adına sahada her şeyi verdi.


GüZEL BİR HAVA OLUŞTU


özellikle son oynanan ümraniye maçında yeni yönetim ile stadyumda da iyi bir hava oluştu. .


Maç boyunca tribündeki taraftarı ile kenetlenen ve alınan galibiyet ile de maç sonu büyük sevinç yaşayan Şimşekler iyi de bir hava buldu. Tribündeki taraftarının desteğini her zaman arkasında alan oyuncular bu destek ile savaşmaya devam edecek.


SON 3 MAç çOK öNEMLİ


ümraniye karşısında aldığı galibiyet ile puanını da 5’e yükselten Eskişehirspor için ilk yarının son 3 maçı büyük önem taşıyor. Cumartesi günü İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Eskişehirspor ardından evinde Balıkesir’i konuk edip ilk yarının kapanış maçında Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak. Es-Es’in tek hedefi son 3 maçı da en az kayıpla geçerek ligin ikinci yarısında umutlarını sürdürmek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.