"SİZLERİ GURURLA İZLİYORUM"

“SİZLERİ GURURLA İZLİYORUM”
 Eskişehirspor’a destek olmaya devam eden Vali Özdemir Çakacak dünde Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile birlikte tesislere gelerek teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti. İstanbulspor maçı...

 Eskişehirspor’a destek olmaya devam eden Vali özdemir çakacak dünde Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı ile birlikte tesislere gelerek teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti. İstanbulspor maçı için başarılar dileyen çakacak oyunculara “Sizleri gururla izliyorum” dedi.


DESTEK VERİYOR


Eskişehirspor’un yanında olan ve maçları tribünden takip eden Vali özdemir çakacak Altay maçı öncesinde de oyuncular ila kahvaltı yapıp, takımı deplasmana uğurlamıştı.


TATLI MORALİ


Dün de Vali özdemir çakacak,  Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı ile birlikte tesislere gelerek teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti. Oyuncular ile ir süre sohbet de eden çakacak “Altay maçında sizleri uğurlamıştım ve o maçtan 1 puan aldınız. ümraniye maçında da sizleri gururla izledim. Hak ettiğiniz bir galibiyet aldınız. öncelikle hepinizi kutlarım. İnşallah Cumartesi günü de zorlu İstanbul deplasmanından güzel sonuçla döneceksiniz. Sizlere güveniyorum ” dedi


 AKGöREN TEŞEKKüR ETTİ


Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören ise Vali özdemir çakacak,  Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı’ya zorlu maç öncesi tesislere gelerek takıma moral verdikleri için teşekkür edip, deplasmandaki maça da davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.