Şirketler Liginde heyecan artıyor

Şirketler Liginde heyecan artıyor
 Şirketler Halı Saha Futbol Turnuvasında yine bol gollü ve heyecan dolu karşılaşmalar oynandı. Sarar, Baycan ve Emay Plastik takımları galip gelirken, Lande ile Lava Döküm, Star Plastik ile Anot takımları ise berabere kaldı. Expo...

 


Şirketler Halı Saha Futbol Turnuvasında yine bol gollü ve heyecan dolu karşılaşmalar oynandı. Sarar, Baycan ve Emay Plastik takımları galip gelirken, Lande ile Lava Döküm, Star Plastik ile Anot takımları ise berabere kaldı.


 


Expo Medya tarafından düzenlenen Şirketler Halı Saha Futbol Turnuvasında ikinci hafta maçları geride kalırken, heyecan artamaya başladı. Baycan Sanovit ile mücadele ederken, 4-0 galip gelmeyi başardı. Her iki yarıda da etkili olan Baycan yakaladığı gol fırsatlarını gol ve gollerle sonuçlandırmayı başardı.3.bölgede organize olamayan Sanovit, yakaladığı bir kaç gol pozisyonunda da Burak çimen'i geçemedi. Baycan takımı Onur Sucu ve Anıl Kızıldağ işbirliği ile ilk maçını 3 puanla kapattı. C Grubu'nun 2.maçında Sarar ve Bora çelik takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstünlüğü elden bırakmayan Sarar ekibi galibiyeti alırken fazla zorlanmadı. Sarar'ın etkili ve tecrübeli ismi Gürsu Yılmaz, attığı 5 golle maçın yıldızı olurken, Bora çelik kalecisi Ferhat kalesinde 8 gol görmesine rağmen, maç içinde yaptığı kritik kurtarışlarla farkın daha da büyümesini engelledi.  İki kardeş takımın maçı beraberlikle sonuçlandı. Lande'de Serdar Kadan attığı 2 golle, ilk maçında olduğu gibi bu maçta da yıldızlaşırken, Lava Döküm'de de Günay Kombak aynı şekilde üstün performans göstererek o da duble yaptı. Zorlu karşılaşma da kazanan çıkmadı. Maça adeta fırtına gibi başlayan Emay Plastik, Savronik karşısında rahat bir galibiyet aldı. Gol krallığının iddialı isimlerinden Kuzey çimen 8 golün 4'üne imza atarak etkili bir performans sergiledi. Savronik ise gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Oynanan bir diğer maçta ise Star Plastik ile Anot karşılaştı. Hayli çekişmeli geçen mücadele 2-2 beraberlikle tamamlandı. Hafta sonu oynanacak maçların ardından çeyrek finale kalacak takımlar belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.