BÜYÜK GÜN YARIN

BÜYÜK GÜN YARIN
 1.Amatör Küme de büyük gün yarın. Şampiyon Şekerspor ve Eğitimspor’un kupa alacağı ligde Play-Off biletini cebine koyacak son takım netleşecek. Dere, Sütlüce ve Günyüzü’nün ardından lige veda edecek takımda yarın...

 


1.Amatör Küme de büyük gün yarın. Şampiyon Şekerspor ve Eğitimspor’un kupa alacağı ligde Play-Off biletini cebine koyacak son takım netleşecek. Dere, Sütlüce ve Günyüzü’nün ardından lige veda edecek takımda yarın belli olacak.


 


1.Amatör Küme de normal sezon yarın tamamlanıyor


A grubunda Şekerspor, B grubunda ise Eğitimspor şampiyonluk kupalarını yarın alacaklar. A grubunda son haftayı hükmen galibiyetle kapatacak Bozanspor Play-Off biletini cebine koyarken, ikinci takım için avantaj Sivrihisar’da… İlçe takımı Şeker stdaında karşılaşacağı Orhangazi’yi yendiği takdirde ikinci bileti kapacak. Sivrihisar’ın puan kaybetmesini bekleyecek DSİ Bentspor ise ligde kalma adına son kozunu oynayacak İki Eylül karşısında kazanmak zorunda. Şampiyon Şekerspor da yine son haftaya İki Eylül ile aynı puanla giren Mihalıççık karşısına çıkacak. Mihalıççık ligde kalmak istiyorsa puan yada puanlar almak zorunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.