ANADOLU TKİ ÖNÜNDE

ANADOLU TKİ ÖNÜNDE
Bölgesel Amatör Ligde ilk yarı bugün tamamlanıyor. Yunusemrespor önceki gün Ankara’da Çubukspor ile golsüz berabere kaldı.Anadolu Üniversitesi ise Açık Öğretim Sınavları nedeniyle Ankara TKİ karşılaşmasını bugün ESOGÜ...

Bölgesel Amatör Ligde ilk yarı bugün tamamlanıyor. Yunusemrespor önceki gün Ankara’da çubukspor ile golsüz berabere kaldı.


Anadolu üniversitesi ise Açık öğretim Sınavları nedeniyle Ankara TKİ karşılaşmasını bugün ESOGü sahasında saat:14.00’da oynayacak.


 


Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Yunusemrespor ilk yarının son karşılaşmasında önceki gün deplasmanda çubukspor’un konuğu oldu. Mücadele golsüz eşitlikle tamamlanırken, Yunusemrespor ilk yarıyı 1 puanla kapattı.


Ligde ki diğer temsilcimiz Anadolu üniversitesi ise Ankara TKİ ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadele açık öğretim sınavları nedeniyle bugün oynanacak. Mavi Beyazlılar rakibini Osmangazi üniversitesi futbol sahasında saat:14.00’da ağırlayacak. Dün Kırıkkale Büyük Anadolu’nun evinde puan kaybetmesi Ankara TKİ için bu maçın final niteliğine bürünmesi zorluk derecesini daha da arttıracak.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.