DSİ BENT YALNIZ YÜRÜMEYECEK

DSİ BENT YALNIZ YÜRÜMEYECEK
  Lider DSİ Bentspor’un bay geçtiği haftada Sağlıkspor  karşısında 2-1’lik skorla sevinen Şekerspor şampiyonluk yarışında ki iddiasını devam ettirdi. U19 1. Gençler Ligi’nde sezonun ilk yarısı Pazar günü oynanan...

 


 Lider DSİ Bentspor’un bay geçtiği haftada Sağlıkspor  karşısında 2-1’lik skorla sevinen Şekerspor şampiyonluk yarışında ki iddiasını devam ettirdi.


 


U19 1. Gençler Ligi'nde sezonun ilk yarısı Pazar günü oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. Haftanın önemli kapışmasında 2'nci sırada yer alan Şekerspor ile 3'üncü sırada bulunan Sağlıkspor karşılaştı. üniversite Evleri Sahası'nda oynanan maçta 27’de Hüseyin ile öne geçen Şekerspor’a 72’de Cem ile karşılık veren Sağlıkspor skoru dengeledi. Ancak 80’de sahneye çıkan Furkan Erol 3 puanı Şekerspor’a getirdi. Yeşil-Beyazlılar bu skorla lider Bentspor ile puan farkını 3’e indirirken, şampiyonluk yarışında ‘Bende varım’ dedi.  


Günün diğer maçlarında ise Işıkspor’u tek golle geçen Demirspor ile Odunpazarı’nı 7-1 gibi net skorla mağlup eden Anadolu üniversitesi Play-Off için çok büyük avantaj yakaladı.


U19 1.Gençler Ligi’nde sezonun ikinci yarısı ise aralıksız olarak bu hafta sonu başlıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.