ŞEKERSPOR BÜYÜK AVANTAJA SAHİP

ŞEKERSPOR BÜYÜK AVANTAJA SAHİP
  U16 Ligi Play Off Grubu’nda BU HAFTA Anadolu’yu deviren Şekerspor, Orhangazi’nin beklenmedik şekilde Esentepe’ye kaybetmesiyle şampiyonluk yarışında dev bir avantaja sahip oldu. Haftanın karşılaşmasında ilk iki maçından...

 


 


U16 Ligi Play Off Grubu'nda BU HAFTA Anadolu’yu deviren Şekerspor, Orhangazi’nin beklenmedik şekilde Esentepe’ye kaybetmesiyle şampiyonluk yarışında dev bir avantaja sahip oldu.


 


Haftanın karşılaşmasında ilk iki maçından da galibiyetle ayrılan iki ekip Muttalıp Sentetik sahasında karşı karşıya geldi. Şekerspor rakibi Anadolu üniversitesi karşısında her iki yarıda da Tuna ve Kaan’ın golleriyle 2-0 galip gelerek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Orhangazi’de liderlik hesapları yaptığı haftada Esentepe’ye kaybederek büyük şok yaşadı.


üniversite Evleri sahasında oynanan mücadele de ise Demirspor’u tek golle geçen Sağlıkspor 3 puanla tanıştı. Aynı sahada oynanan diğer karşılaşmada DSİ Bentspor’da Odunpazarı’nı 3-1’lik skorla geçti. Galibiyeti getiren golleri Ali Osman ve İsmet(2) kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.