BU GENÇLİK ATEŞİ ŞEHRİ YAKACAK

BU GENÇLİK ATEŞİ ŞEHRİ YAKACAK
 Ligin ikinci yarısı öncesinde kan kaybeden Eskişehirspor çok genç bir ekip ile mücadele verecek. Pazar günü başkent deplasmanında Keçiörengücü ile ikinci yarıya başlayacak olan Şimşekler zorlu maratona moralli girmek istiyor.  Akdeniz...

 Ligin ikinci yarısı öncesinde kan kaybeden Eskişehirspor çok genç bir ekip ile mücadele verecek. Pazar günü başkent deplasmanında Keçiörengücü ile ikinci yarıya başlayacak olan Şimşekler zorlu maratona moralli girmek istiyor.


 


 Akdeniz kampını tamamlayan  ve bugünden itibaren tesislerde  Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başlayacak olan Es-Es’de teknik direktör Mustafa özer ve yardımcıları da  genç oyuncuları zorlu maçlara motive ediyor.  


 


8 OYUNCU OLMAYACAK 


Lige sıkıntılı başlayan Eskişehirspor transfer yasağının yanı sıra -9 puan ile  başlamıştı. 6 puan ile son sırada yer alan Eskişehirspor’u ligin ikinci yarısında da çok zorlu günler bekliyor.    


Transfer yasağı kalkmayan Şimşeklerde tecrübeli oyuncular Milinkoviç, Berkay, Sissoko, Ferhat ve Jesse takımdan ayrıldı.  Emre Güral, Erdal ve Kamal Issah ise kampa katılmazken, yeni takım için görüşmelerini sürdürüyor.  Ligin ilk yarısında takımda olan 8 futbolcu da ikinci yarı olmayacak.


 


BİZ BİZE YETERİZ


çok genç bir ekip ile ligin ikinci yarısında adeta savaş verecek olan Eskişehirspor


Bolu maçı öncesi takımın başına gelen teknik direktör  Mustafa özer gözetiminde ligin ikinci yarısına hazırlandı.  Antalya kampında gerek özel maçlar, gerekse idmanlarda oyuncuların performansı teknik heyeti de umutlandırdı.


“Giden gider, Biz bize yeteriz” havasına zorlu ikinci yarıya hazırlanan Şimşekler Pazar günkü Keçiörengücü maçı ile de adeta savaşa başlayacak.  Genç ekip ile ikinci arıya iyi başlamak isteyen Eskişehirspor’da teknik kadro da oyuncuları zorlu maçlara motive ediyor.  Artık her puan önem taşırken, Şimşekler ilk yarıda başarılı performans gösteren Keçiöerengücü takımından iyi bir skor ile dönerek zorlu maratona da moralli başlamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.