"BİZ KOSKOCA KULÜBÜ SAHİPLENDİK SİZ BİR KİŞİYE SAHİP ÇIKAMADINIZ"

“BİZ KOSKOCA KULÜBÜ SAHİPLENDİK  SİZ BİR KİŞİYE SAHİP ÇIKAMADINIZ”
  Eskişehirsporlu futbolcu Hakan Arslantaş sözleşmesinin feshedilmesinin ardından sosyal medya üzerinden oldukça sitem dolu bir açıklamada bulundu. “2 defa kadro dışı bırakıldım yine olur böyle şeyler dedim daha çok işime...

 


 Eskişehirsporlu futbolcu Hakan Arslantaş sözleşmesinin feshedilmesinin ardından sosyal medya üzerinden oldukça sitem dolu bir açıklamada bulundu. “2 defa kadro dışı bırakıldım yine olur böyle şeyler dedim daha çok işime sarıldım. Herkes gitti ben kalırım dedim savaşalım dedim oda olmadı. Feshi olsun dediler. Ne diyeyim? Biz koskoca kulübe sahiplendik ama siz 1 kişiyi sahiplenemediniz… Hoşçakal Eskişehirspor, en güzel sözler hep sana gelsin inşallah” ifadelerini kullandı.


 


SöYLEMEDEN GİDEMEM


Eskişehirspor’la yolları ayrılan Hakan Arslantaş, sosyal medya hesabından şu veda yazısını yayınladı


“Ve istemesem de maalesef yolun sonuna geldik. Vedaları hiç sevmem ama söylenmesi gereken şeyleri de söylemeden gidemem. Bu formayı her zaman şerefle savunduk hem sahada hem de saha dışında. Bu şehri ve camiayı hiçbir zaman satmadım”


 


BERABER YAŞADIK


 “En kötü günlerinde beraber olduk, o zor zamanları hep beraber yaşadık. 1 senede 3 yönetim gördük. Yeri geldi gençlere sahip çıktık, onlara bir zarar gelmesin diye siper ettik kendimizi. Gittik 4 yedik, 3 yedik yine biz sahiplendik. Lisans çıkmadı, kariyerimizden vazgeçtik, ne menajerleri dinledik, ne avukatı dinledik…


 


APTAL MISIN DEDİLER


Sen aptal mısın ayrıl dediler ama biz yine de ille de sen Es -Es dedik ve 6 ay bekledik. İndirim istediniz onu da yaptık. Yuvam yıkıldı, Ailem taraf aldı. Ben her şeye rağmen Eskişehirspor'u seçtim. Topçu arkadaşlarıma yalvardım imza vermeleri için. Cebimizde para kalmadı, kiramızı ödeyemedik sağdan soldan borç aldık”


 


KULüP İçİN UĞRAŞTIK


“Yine de o günlere katlandık kimseye hiç bir şey hissettirmemeye çalıştık. Es Es'in doğum günü oldu şehirden kimse gelmedi biz çıktık bizim kulübümüz dedik geldik ama kendi doğum günümde kadro dışı bırakılarak ödüllendirildik yine de her şey Es -Es için dedik. Okulları gezdik, açılışları kaçırmadık kulübe faydası olsun diye uğraştık”


 


Hİç VAZGEçMEDİK


“Türlü olaylar oldu icralar geldi kendi malımız gibi savunduk… Maç günleri soda bile sattık. Sizinle beraber pankart boyadık yetmedi canlı yayında para topladık. Sevdanıza ortak olduk hiç bir an vazgeçmedik.


 


İŞİME SARILDIM


“2 defa kadro dışı bırakıldım yine olur böyle şeyler dedim daha çok işime sarıldım. Herkes gitti ben kalırım dedim savaşalım dedim oda olmadı. Feshi olsun dediler.. Ne diyeyim? Biz koskoca kulübe sahiplendik ama siz 1 kişiyi sahiplenemediniz… Hoş çakal Eskişehirspor, en güzel sözler hep sana gelsin inşallah”


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.