BİZ BİZE YETERİZ

BİZ BİZE YETERİZ
 Eskişehirspor’da ligin ilk yarısındaki kadrodan 9 oyuncu ile yollar ayrılırken, Şimşekler ikinci yarısında #bizbize sloganı ile genç oyunculardan kurulu bir kadro ile mücadele edecek.  Aynı geçtiğimiz sezonunu başına dönülen...

 Eskişehirspor’da ligin ilk yarısındaki kadrodan 9 oyuncu ile yollar ayrılırken, Şimşekler ikinci yarısında #bizbize sloganı ile genç oyunculardan kurulu bir kadro ile mücadele edecek.  


Aynı geçtiğimiz sezonunu başına dönülen Eskişehirspor’da 17 hafta sürecek olan ikinci yarıda tek iş var oda sahada sonuna kadar mücadele edip, puan toplayabilmek.


Puan durumunu bakıldığında işi oldukça zor olan Kırmızı Şimşekler bu zorlu süreci taraftarının desteği ile  başarmak ve şehirde yeni bir tarih yazmak istiyor.


 İkinci yarının ilk maçında bugün ligin iyi takımlarından Keçiörengücü ile Ankara’da karşılaşacak olan Şimşekler rakibinden puan yada puanlar sökerek zorlu savaşa moralli girmek istiyor.


Bugün Ankara Aktepe stadyumunda saat 14.00’de başlayacak olan Keçiörengücü-Eskişehirspor arasındaki zorlu maçı Trabzon bölgesi üst klasman hakemlerinden  Ramazan Keleş yönetecek.


 Her zaman takımın yanında olan Eskişehirspor taraftarı bugün de Aktepe stadyumunda kendilerine ayrılan bölümü doldurarak Şimşeklere yine tam destek verecek.


 Devre arası kampında oyuncuları zorlu maratona hazırlayan Teknik Direktör Mustafa özer’de Eskişehirspor’un  ligde kalması için elinden geleni yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.