LİDER TAKILDI ANADOLU FARK ATTI

LİDER TAKILDI ANADOLU FARK ATTI
 U16 Ligi Play Off Grubu’nda DSİ ile golsüz berabere kalan lider Şekerspor ilk puan kaybını yaşarken, Orhangazi’yi farklı geçen Anadolu Üniversitesi şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayacağını gösterdi. Play Off Grubu’nda...

 U16 Ligi Play Off Grubu'nda DSİ ile golsüz berabere kalan lider Şekerspor ilk puan kaybını yaşarken, Orhangazi’yi farklı geçen Anadolu üniversitesi şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayacağını gösterdi.


 


Play Off Grubu'nda dün 4'üncü hafta karşılaşmaları oynandı. Haftanın açılış maçında Sağlıkspor’u 2-0 yenen Odunpazarı puanını 6’ya taşırdı.  Bu maçın hemen ardından zirve takibini sürdüren Anadolu üniversitesi ile Orhangazi 3 puan için sahaya çıktı. İlk yarısı 1-1 biten mücadelenin ikinci yarısında fırtına gibi esen Anadolu karşılaşmayı 6-1 kazanarak şampiyonluk umutlarını korudu.  


Esentepe’yi 2-0 yenen Demirspor Play-Off’ta puanla tanışırken, haftanın kritik maçında lider Şekerspor ile 3 puan geriden zirve takibini sürdüren DSİ Bentspor golsüz berabere kaldı.  Şekerspor bu karşılaşmada ilk puan kaybını yaşasa da şampiyonluk yolunda kalan 3 haftaya hala avantajlı girmeyi başardı.   


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.