ADINA YAKIŞIR BİR KAPANIŞ OLDU

ADINA YAKIŞIR BİR KAPANIŞ OLDU
 U-14,U-16 VE U-18 yaş kategorilerinde dereceye giren ekipler kupa ve madalyalarını düzenlenen tören ile aldılar.  İlmizde bu yıl oynanan basketbol sezonuna geçen yıl elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Semih Yurdakul...

 


U-14,U-16 VE U-18 yaş kategorilerinde dereceye giren ekipler kupa ve madalyalarını düzenlenen tören ile aldılar. 


 


İlmizde bu yıl oynanan basketbol sezonuna geçen yıl elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Semih Yurdakul adı verilmişti. 2019- 2020 sezonunda dereceye giren tüm kulüpler için ortak kupa töreni yapıldı. Bu törene Semih Yurdakul’un eşi Canan ve Minik yavrusu Mila ve ailesi katıldı. Semih Yurdakul’un basketbol antrenörü olan Servet Aksoy günün anısına ailesine plaket verdi.


Cuma akşamı Yenikent Spor salonunda duzenlenen  ödül toreninde kupa ve madalya alan takıklar:


U14 kadinlarda 1 nci Buyuksehir Genclik (A), 2 nci Cagdas Kolejliler (A), 3 ncu Buyuksehir Genclik (B), 4 ncu Cagdas Kolejliler (B). U16 kadinlarda 1 nci Cagdas Kolejliler (A), 2 nci Buyuksehir Genclik (A), 3 ncu Buyuksehir Genclik (B). U14 erkeklerde 1 nci Gelişim (B), 2 nci Esk. Bask. Genclik (B), 3 ncu Elite Spor. U16 erkeklerde 1 nci Esk. Bask. Genclik (A), 2 nci Gelisim (A), 3 ncu Turk Telekom. U18 erkeklerde 1 nci Yeniyol Eğitim, 2 nci Esk. Bask. Genclik, 3 ncu Gelisim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.