DEMİRCİ KARDEŞLERİN MİLLİ TAKIM BAŞARISI

DEMİRCİ KARDEŞLERİN  MİLLİ TAKIM BAŞARISI
 23-2 Şubat’ta Polonya’da boy gösterecekler. Polonya Yolcusu 2014 Yılında Gençlik ve spor il müdürlüğünün Es park AVM de yaptığı branş tanıtım etkinliklerinde Atıcılık sporu ile tanışan Hazel Cemre ve Zeynep Gökçe...

 


23-2 Şubat’ta Polonya’da boy gösterecekler.


 


Polonya Yolcusu


2014 Yılında Gençlik ve spor il müdürlüğünün Es park AVM de yaptığı branş tanıtım etkinliklerinde Atıcılık sporu ile tanışan Hazel Cemre ve Zeynep Gökçe Demirci kardeşler; büyük bir heyecanla başladıkları Havalı ve Ateşli Silahlarda bugün Milli takım Sporcuları olarak ilimizi ve ülkemizi 23 Şubat- 2 Mart tarihleri arasında Polonya’da yapılacak olan Havalı silahlar Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecekler. 


 


 


Hazel Cemre İddialı


Hazel Cemre Demirci 2000 doğumlu, 2014 yılında Antrenör Mübeccel çalhan ile başladığı Havalı ve Ateşli silahlar Atıcılık branşında ilk başarısını 2015 yılında 10 metre genç bayanlar havalı tabanca Türkiye rekorunu kırarak elde etti.  Bu başarısına istinaden, aynı yıl Almanya’nın Suhl kentinde yapılan ISSF junior Cup yarışmasına katılarak ilk millilik ünvanını 2015 yılında almış oldu. Hazel Cemre birçok ulusal derece ve rekorların ardından 2018 yılında Ankara TOHM ne davet edilerek olimpik sporcu olma yolunda ciddi bir adım ve karar aldı. Halen Ankara’da Gazi üniversitesi Spor yönetimi okumakta olan Hazel Cemre Demirci Ankara ve Eskişehir’de Atıcılık antrenmanlarına devam ediyor.


 


Zeynep Gökçe Hırslı


Ablası gibi hırslı ve başarılı bir yapısı olan Zeynep Gökçe Demirci ise 2002 doğumlu ve ilimizde lise eğitimine devam ediyor. Zeynep Gökçe Halen Havalı Tüfek ve Ateşli Tüfek 50 metre Ferdi rekorları elinde tutmakta. Zeynep Gökçe ilk milli takım formasını Antrenörü Mübeccel çalhan ile birlikte Almanya’nın Suhl kentinde yapılan Issf Junior World Cup’ta giydi. Hemen ardından ülkemizi İtalya’nın Bologna kentinde yapılan Ateşli silahlar Avrupa şampiyonasında temsil etti. Demirci kardeşler şimdilerde ise Havalı silahlar Avrupa şampiyonasına Antrenörleri Mübeccel çalhan ve Veli Can çalhan  ile TOHMAntrenörü Kenan Bozkurt nezaretinde hazırlanıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.