ESENTEPE VE ÇAMLICA KAZANDI

ESENTEPE VE ÇAMLICA KAZANDI
 2019-2020 Kadın Futbol Ligleri Statüsü kapsamında, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarının bir ayağa dün Eskişehir’de start aldı. Hasan Doğan Sahası’nda oynanan  günün ilk maçında iki Eskişehir...

 


2019-2020 Kadın Futbol Ligleri Statüsü kapsamında, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarının bir ayağa dün Eskişehir'de start aldı. Hasan Doğan Sahası'nda oynanan  günün ilk maçında iki Eskişehir takımı, Esentepespor ile öncüspor karşılaştı. çekişmeli geçen mücadele sonunda Esentepespor rakibini 3-2  mağlup etti. Günün diğer karşılaşmasında da Eskişehir çamlıcaspor, Tavşanlıspor'u 2-1'lik skorla geçti.


BUGüN İKİ MAç VAR


Şampiyona bugünde Hasan Doğan Sahası'nda oynanacak iki maçla birlikte devam edecek. Saat 12.00'de Uşakspor ile çamlıcaspor ve saat 14.00'te de Tavşanlıspor ile Esentepespor kozlarını paylaşacak. 25 Ocak'ta tamamlanacak grup maçlarının ardından gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda bir üst kademeye yükselmeye hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.