BAL'DA 2.DEVRE BAŞLADI

BAL’DA 2.DEVRE BAŞLADI
 Sezonun ikinci yarısını Bartın’da açan Yunusemrespor her iki yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu ve deplasmandan eli boş döndü. Anadolu Üniversitesi ise Yaylacık Gençlik ligden çekildiği için ilk haftayı hükmen galibiyetle...

 


Sezonun ikinci yarısını Bartın’da açan Yunusemrespor her iki yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu ve deplasmandan eli boş döndü. Anadolu üniversitesi ise Yaylacık Gençlik ligden çekildiği için ilk haftayı hükmen galibiyetle kapattı.


 


Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Yunusemrespor sezonun ikinci yarısını Pazar günü Bartın deplasmanında açtı.


Ev sahibi takım karşısında istediği oyunu ilk yarıda sahaya yansıtamayan Yunusmerespor’da kaleci Alican Candemir yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutan isim oldu. Ancak 37’de kullanılan köşe atışında Fatih ile golü bulan Bartın soyunma odasına 1-0 önde girdi.


İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi oynamasına rağmen pozisyon üretemeyen temsilcimiz 86’da İlhan’ın attığı golle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.  .


Yaylacık Gençlikspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Anadolu üniversitesi ise haftayı hükmen galibiyetle kapatarak puanını 18’e çıkarttı.


Bölgesel Amatör Ligde önümüzde ki Anadolu üniversitesi evinde Keçiören Bağlum’u konuk edecek. Yunusemrespor ise Yaylacık Gençlikspor ligden çekildiği için haftayı 3 puanla kapatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.