KADER BİRLİĞİYLE KURTULUŞ MÜCADESİ VERİYORUZ

KADER BİRLİĞİYLE KURTULUŞ MÜCADESİ VERİYORUZ
  Radyospor’a canlı yayına telefonla bağlanan Mustafa Özer, programda Salim Manav’ın sorularını yanıtladı. Özer şunları söyledi "Ligde kalma yolunda çok önemli bir galibiyet aldık. Zor bir maçtan 3 puan çıkarmayı başardık....

 


 


Radyospor’a canlı yayına telefonla bağlanan Mustafa özer, programda Salim Manav'ın sorularını yanıtladı. özer şunları söyledi "Ligde kalma yolunda çok önemli bir galibiyet aldık. Zor bir maçtan 3 puan çıkarmayı başardık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Eskişehirspor bu ülkenin en önemli spor kentlerinden birisidir. Biz vermiş olduğumuz mücadele ile tüm Türkiye’ye, tüm Anadolu’ya örnek olmaya çalışıyoruz. Mermimiz olmadan, yürekli futbolcularımızla kader birliği yaparak bir kurtuluş mücadelesi veriyoruz”


 


“Havaya girmek yok!”


“Taraftarlarımız bize çok sahip çıkıyor. Yaşadıklarımız aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor ama aldığımız bir galibiyet ile havaya girdik dersek çok büyük bir hata yapmış oluruz. Keçiörengücü maçında yaptığımız 3 oyuncu değişikliği de sakatlıklardan kaynaklı değişikliklerdi. Ekrem’in sağlık sorunu vardı. Furgan ve İbrahim Halil de sakatlıktan dolayı oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yerli ve milli bir kadroya sahibiz”


 


“İşimizin çok zor olduğunun farkındayız”


“Biz bu genç futbolcularla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Oyuncularımla iletişimimin çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. Daha işimizin yeni başladığını biliyoruz. Bu lig çok zorlu bir lig… Tüm takımlar güçlendi ve takviyeler yaparak daha da güçleniyorlar. İşimizin çok zor olduğunun farkındayız. Eskişehir halkı ve Eskişehirspor taraftarları bize inanmaya devam etsinler. Bir mucize yaratarak ligde kalmak istiyoruz. Dediğim gibi, işimiz daha yeni başlıyor”


 


“Nerede olursa olsun hedefimiz 3 puan”


“Adanaspor’un nerede oynanacağı şuan netlik kazanmış durumda değil. Raporların beklendiğini duydum. İç sahada taraftarımızın önünde mücadele etmek henüz bana nasip olmadı. Ben de çok istiyorum bir an önce açılmasını. Yönetimimiz bu konuda elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor. Bursa, Afyonkarahisar veya farklı bir il fark etmez. Biz takım olarak sahaya çıkıp o 3 puanı kazanmaya odaklanacağız. Elimizden gelen mücadeleyi veririz sonra takdir Allah’ın olur…”


 


“En az 28 puan almalıyız”


“Göreve geldikten sonra iki deplasman maçında 4 puan aldık. Ben göreve geldiğimde en az 28 puan almamız gerekiyor demiştim. 4 puanını aldık. Bu genç kardeşlerimle önümüzde zorlu bir 16 hafta var. İç sahada 9 maçımız var. Eskişehirspor iç sahadaki her maçına 3 puan parolasıyla hazırlanır. Eskişehirspor deplasmanı diğer takımlar için en zor deplasmanlardan birisidir…”


 


“Alternatifli bir kadromuz yok”


“Mevlüt çelik, Adanaspor maçı için cezalı duruma düştü. Kadro derinliğimiz hiç yok. 12-13 futbolcuya U-17 ve U-19 takımından takviyelerle maçlara çıkacağız. Adanaspor maçında Mevlüt’ün yerine kimi oynatacağız bilmiyorum. Ama olabilecek en iyi ismi orada görevlendireceğiz. Günümün 12-13 saatini Eskişehirspor tesislerinde geçiriyorum. Sosyal hayatım neredeyse sıfırlandı. Eskişehirspor’u ligde bırakmayı her şeyden çok istiyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.