NEFES KESEN RESİTAL SÜRÜYOR

NEFES KESEN RESİTAL SÜRÜYOR
 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( EASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliği ile bu yıl 8.si düzenlenen Minikler Futsal Şöleni Mehmet...

 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( EASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TüFAD) işbirliği ile bu yıl 8.si düzenlenen Minikler Futsal Şöleni Mehmet Terzi Spor Salonu’nda tüm hızıyla devam ediyor.


 


Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, EASKF ve TüFAD işbirliğiyle düzenlenen Minikler Futsal Şenliği dün oynanan karşılaşmalar ile devam etti. 14 kulüpten 29 takımın katıldığı ve yaklaşık 600 sporcunun ter döktüğü turnuva renkli, zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oluyor. Sporun dostluk ve kardeşlik duygusunun yansıtılacağı turnuva boyunca çocuklar centilmenlik içerisinde futbol ile iç içe bir hafta geçirecek.


Minik futbolcu adayları bu organizasyon sayesinde bilgisayar başında, telefonda, sanal alemde değil, sömestr tatillerini spor yaparak geçirme fırsatını yakaladılar. 2009-2010 ve 2011-2012 doğumlu miniklerin katıldığı turnuvada kazananın dostluk ve kardeşlik olacak.


Miniklerin hünerlerini sergilediği ve 60’a yakın maçın oynanacağı turnuva 26 Ocak Pazartesi günü sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.