TEPEBAŞI YARA SARACAK

TEPEBAŞI YARA SARACAK
  Geçtiğimiz hafta lider Numune karşısında oldukça iyi performans sergilemesine rağmen 3-1 kaybeden ekibimiz Cumartesi günü Bolu İnkilap karşısında bu yenilgiyi telafi etmeye çalışacak.  Kadınlar Voleybol 2.liginde ki temsilcimiz...

 


 Geçtiğimiz hafta lider Numune karşısında oldukça iyi performans sergilemesine rağmen 3-1 kaybeden ekibimiz Cumartesi günü Bolu İnkilap karşısında bu yenilgiyi telafi etmeye çalışacak. 


 


Kadınlar Voleybol 2.liginde ki temsilcimiz Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu lider Numune’ye konuk olmuş, rakibi karşısında ilk seti 25-14 kaybetmesine rağmen, ikinci seti 26-24 kazanan ekibimiz skoru 1-1’e getirmişti. Ancak maçın kırılma anları 3.sette yaşandı. Bu seti 25-23 kaybeden ekibimiz son seti de 25-19 rakibine vererek maçı da 3-1 kaybetti ve bu sezonki 4. yenilgisini aldı.


Temsilcimiz 25 Ocak Cumartesi günü evinde saat:16.00’da Bolu İnkilap’ı ağırlayacak. Antrenör özkan ve Fatma çimenli oyuncularını ligde ki kalan maçlara konsantre etmeye çalışıyor. Bu anlamda yoğun uğraş veren teknik heyet ligin sonuna kadar tüm maçları kazanacaklarına da inanırken, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.