ÇAĞLIYAN "BENİM ADIMA VERİMLİ TURNUVA OLDU"

ÇAĞLIYAN “BENİM ADIMA  VERİMLİ TURNUVA OLDU”
  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 21. kez düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası’nda Buğra Çağlıyanlı U16 Milli Takımımız, Kore Cumhuriyeti’ni finalde 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Final maçında 41 dakika...

 


 Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 21. kez düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası'nda Buğra çağlıyanlı U16 Milli Takımımız, Kore Cumhuriyeti'ni finalde 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Final maçında 41 dakika forma giyen Buğra, önemli bir deneyim daha yaşadığını belirterek, kendisi adına verimli bir turnuva olduğunu söyledi.


 


Kupa sevinci yaşadı


Altınordu Serpil Hamdi Tüzün Sahası'ndaki final karşılaşmasında U16 Milli Takımımız Melih Bostan'ın 20.ve 74 dakikalarda attığı iki golle mutlu sona ulaştı. Eskişehirspor’dan Buğra çağlıyan finalde 41 dakika sahada kaldı.


Turnuvada şampiyon olan Milli Takımımıza madalyaları ile şampiyonluk kupasını, Türkiye Futbol Federasyonu Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü Koordinatörü Oğuz çetin ile Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet özkan birlikte verdi.


 


“Hazır Dönüyorum”


Organizasyon ve kendi performansı ile ilgili bilgi aldığımız genç Buğra çağlıyan “Milli takım kampına 1 aydır sakatlığım varken çağrıldım. Tam güçlendirme zamanı bulamadığım için aslında kampa hazır gelmedim. Bu yüzden ilk maç ikinci yarının başında oyuna dahil oldum. Ancak ikinci maçta ilk 11’da başladım ve bitime 5 dakika kala çıktım. Son grup maçında full oynadım. Final maçı öncesi yine ağrılarım vardı.  Buna rağmen hocamız bana güvenerek yine beni ilk 11’de oynattı.  Maç içinde kasığımda çok şiddetli batma hissettim ve söyledim. Bir de sarı kart gördüm bu yüzden 41’den oyundan alındım. Genel olarak iyi bir turnuva geçirdik. Hatalarımızı öğrendik. Geliştik ve kendi adıma maç tempomun artmasına faydalı oldu. Eskişehirspor’a da hazır gelmemi sağladı. Her geçen gün kendimi geliştirerek bende A takımda forma giyip kulübüme katkı sağlamak istiyorum. Bunun içinde çok çalışmaya devam edeceğim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.