TÜM HESAPLAR ÇİFTE ZAFER ÜZERİNE

TÜM HESAPLAR ÇİFTE ZAFER ÜZERİNE
 Spor Toto Gelişim Liglerinde mücadele eden Eskişehirspor U19 takımı bu hafta evinde Yukatel Denizlispor’, Es-Es U17 Takımı ise Elazığspor’u ağırlayacak. Hazırlıklarını sürdüren ekiplerimiz rakipleri karşısında çifte...

 


Spor Toto Gelişim Liglerinde mücadele eden Eskişehirspor U19 takımı bu hafta evinde Yukatel Denizlispor', Es-Es U17 Takımı ise Elazığspor’u ağırlayacak. Hazırlıklarını sürdüren ekiplerimiz rakipleri karşısında çifte zafer yaşamak istiyor.


 


U19'lar inanıyor


Spor Toto Gelişim Elit U19 Ligi'nde sezonun ikinci yarısına 4-2'lik Gençlerbirliği mağlubiyeti ile başlayan Es-Es U19'lar bu hafta sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Ankara deplasmanından puansız dönen Genç Şimşekler, ligin güçlü ekiplerinden olan Denizlispor'a karşı ev sahibi avantajını kullanarak galip gelmeye çalışacak. Cumartesi günü ESTü Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.


 


 


U17’ler seriyi bozmayacak


Elit U17 Ligi'nde geçen hafta Afjet Afyonspor'u Mehmetcan Aytüre, Yiğit Utku Gök (2) ve Yiğithan Yavuz'un golleriyle 4-1 mağlup eden Eskişehirspor U17 Takımı puanını 39'a yükselterek 3'üncü sıradaki yerini korumuştu. Siyah kırmızılılar bu hafta ise evinde Birevim Elazığspor karşısında galip gelerek seriyi devam ettirmeyi planlıyor. Kritik karşılaşma cumartesi günü saat 12.00'de Eskişehirspor Tesisleri'nde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.