KADER MAÇI İÇİN GERİ SAYIM

KADER MAÇI İÇİN GERİ SAYIM
U19 1.Gençler Ligi’nde 11’inci hafta büyük heyecana sahne olacak. Haftanın kapanış maçında namağlup lider DSİ Bentspor, en yakın takipçisi Şekerspor’la karşı karşıya gelecek U19 1. Gençler Ligi’nde cumartesi günü...

U19 1.Gençler Ligi'nde 11'inci hafta büyük heyecana sahne olacak. Haftanın kapanış maçında namağlup lider DSİ Bentspor, en yakın takipçisi Şekerspor'la karşı karşıya gelecek


 


U19 1. Gençler Ligi'nde cumartesi günü 11'inci hafta heyecanı yaşanacak. Ligde oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak haftaya 27 puanla lider giren DSİ Bentspor, sezonun ilk yarısında yalnızca DSİ Bentspor'a kaybeden ve zirve takibini sürdüren Şekerspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin zirve hattını şekillendirecek olan kritik karşılaşma cumartesi günü üniversite Evleri Sahası'nda saat 15.00'te oynanacak.


 


Rövanş kimin olacak?


Ligin 3'üncü haftasında karşı karşıya gelen iki ekipten gülen taraf 3-1'lik skorla DSİ Bentspor olmuştu. Şekerspor ise bu karşılaşma dışında ligdeki tüm maçlarından galibiyetle ayrıldı. Antrenör Ufuk Cıbırlar'ın öğrencileri bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak puan farkını 6'ya çıkarmayı hedeflerken Erol Kaya'nın öğrencileri ise hem rövanşı almak hem de zirveye ortak olmak için sahaya çıkacak.


 


Tüm maçlar cumartesi


öte yandan haftanın açılış maçında Odunpazarı ile Demirspor karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma cumartesi günü saat 11.00'de başlayacak. Saat 13.00’deki karşılaşmada ise Anadolu üniversitesi ile Sağlıkspor kozlarını paylaşacak. Işıkspor'un örnekspor'la karşılaşacağı için hükmen galibiyetle kapatacağı haftayı Birlikspor ise bay geçecek. Tüm karşılaşmalar üniversite Evleri Sahası'nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.