HIZLANDIRILMIŞ SON KULÜPLERİ BEKLİYOR

HIZLANDIRILMIŞ SON KULÜPLERİ BEKLİYOR
 Play Off heyecanının yaşandığı U16 Ligi’nde pazar günü 5’inci hafta karşılaşmaları oynanacak. Ligde önümüzde ki hafta içi  ve hafta sonu oynanacak maçlarla lig hızlandırılmış şekilde sona erecek. Şeker avantajlıU16...

 Play Off heyecanının yaşandığı U16 Ligi'nde pazar günü 5'inci hafta karşılaşmaları oynanacak. Ligde önümüzde ki hafta içi  ve hafta sonu oynanacak maçlarla lig hızlandırılmış şekilde sona erecek.


 


Şeker avantajlı


U16 Ligi Play Off Grubu'nda tüm maçlar pazar günü oynanacak. Haftanın açılış maçında 10 puanla liderlik koltuğunda oturan Şekerspor ile 6 puana sahip Orhangazi karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 11.00'de başlayacak. Saat 13.00'teki karşılaşmada ise 9 puanla zirve takibini sürdüren Anadolu üniversitesi, istediği sonuçları alamayan Demirspor karşısında 3 puan arayacak.


 


çıkmadık candan umut kesilmez misali…


Haftaya 7 puanla 3'üncü sırada giren DSİ Bentspor ise haftanın kapanış maçında Sağlıkspor'la karşılaşacak. bu maçın başlama vuruşu ise saat 15.00'te yapılacak. Bu karşılaşmaların hepsi üniversite Evleri Sahası'nda oynanacak. Haftanın Muttalıp Sahası'nda oynanacak tek karşılaşmasında ise Odunpazarı ile Esentepe 13.00'te kozlarını paylaşacak. Ligde 6. hafta ise çarşamba günü oynanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.