BU YOLDA KENDİ FEDA EDECEK TAKIMIMIZ VAR

BU YOLDA KENDİ FEDA EDECEK TAKIMIMIZ VAR
Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer ekibi ile birlikte Eskişehir TÜFAD yönetimini ziyaret etti ve “Ligde kalırsak mucizenin üstünde bir işi başarmış oluruz. Keçiörengücü maçından sonra o futbolcuların gözyaşları,...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa özer ekibi ile birlikte Eskişehir TüFAD yönetimini ziyaret etti ve “Ligde kalırsak mucizenin üstünde bir işi başarmış oluruz. Keçiörengücü maçından sonra o futbolcuların gözyaşları, teknik yöneticilerin gözyaşları, yönetici ve taraftarların gözyaşı inanın anlatılmaz. Bizim çok eksiğimiz var, alacağımız çok yolumuz var” dedi.


  Gelecek ile ilgili umutlu konuşan teknik direktör özer “Biz şu an puanlar alıyoruz. 2. yarı işimiz çok zor. Genç oyuncularla mücadele ediyoruz. Artımız şu olacak. Eskişehirspor'un son 5 yılını kurtaracak jenerasyonu var.   Tabi ki ligde kalırsak bizim için inanılmaz olur. Bunu hep birlikte yapacağız, bunun kurtuluşu bu” ifadelerini kullandı.


 


Bingöl “Her zaman desteğe hazırız”


Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa özer ekibi ile birlikte Eskişehir TüFAD yönetimini ziyaret etti. TüFAD Başkanı Ahmet Bingöl, her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti. Bingöl, "Bütün antrenörlerimiz yanındayız, destekliyoruz. Eskişehirli olup Eskişehirli dışında olması önemli değil. önemli olan Eskişehirspor'a katkıda bulunması… Hocamızda daha önce tanışıyorduk, görüşüyorduk.   Hocamız geldikten sonra Eskişehir oynadığı son 2 maçta 4 puan aldı bu önemli bir işaret.   Aynı zamanda ekibinde Eskişehirli antrenörler olması da bizim için gurur kaynağı. Bu güne kadar olması gereken şeyler. Son zamanlarda yanlışlardan dönüldüğü için memnunuz. Hoca ve ekibinin işi kolay değil. Zor bir süreç, bu süreci Eskişehir olarak hep birlikte atlatacak diye düşünüyoruz.   Alınacak her sonucun başımızın üstünde yeri olması lazım”


 


“Birçok haksızlıkları da yaşadık”


Bu kadar zor şartlarda kötü ortamda, tüm sıkıntıların üst üste gelmesi hem hocanın hem de Eskişehir'in şansızlığı. Stadyumunda bu durumda olması işin tuzu biberi oldu. Keçiörengücü galibiyeti çok önemli galibiyet.  2. yarı itibari ile maçlar çok zor geçecek. Eskişehirspor'un işi çok zor. Ama çocuklarımıza güveniyoruz, inanıyoruz. Hocamıza güveniyoruz, teknik ekibine güveniyoruz.   TüFAD olarak destek vermeye devam edeceğiz. Eskişehirspor'un 240 milyon lira borcundan söz ediyor. Ligden düştüğümüzde mücadeleyi bırakmamak lazım. Yine UEFA, FİFA ve Federasyon'da olan dosyalarımız var. Yönetim şu an elimizi rahatlatmış olabilir. Ama bu diğer sezonlarda bu sıkıntıyı yaşayacağız. Yönetimin projeleri var, bu projeleri yerine getirirlerse rahatlayacağız. -9 puan bize geliyor, aynı konumda olan bazı kulüpleri puan silme gelmiyor, birçok haksızlıkları yaşadık" dedi.


 


“İşimiz kolay değil biliyoruz”


Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa özer ise ligde kalmalarının mucize olduğunu ancak bunu başarmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. özer, "Eskişehirspor bir markadır. Eskişehirspor Türk futbolunda olması gereken unsurlardan bir tanesi. Ekibimle birlikte geldiğimizden beri tüm mesaimizi tesislerde harcıyoruz. çünkü çok işimiz var, işimiz kolay değil. Eskişehirspor'u ligde bırakırsak futbolcular, teknik ekip, malzemeciler, yöneticiler, taraftar, basın herkes hep birlikte Eskişehirliler mutlu olacağız. Birlik ve beraberliğin olduğu yerdeyiz. Biz yerli ve milli futbolcularla oynuyoruz. Yabancısız, kendine özgü güveni olan, Eskişehirspor için kendini feda edecek, forması için her şeyini verecek armasını, bayrağı yere düşürmeyecek genç kardeşlerimiz var. Bizim için neticeler çok önemli. Ligde kalırsak mucizenin üstünde bir işi başarmış oluruz. Bunu herkes net bilmesi lazım. Elimizde derin bir kadromuz yok. 11-12 tane oyuncumuz kaldı. Bunlara U-17 ve 19'dan takviye yaparak çocuklarımız hazırlamaya çalışıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Bize inanın güvenin gerçekten elimizden gelen tüm mücadeleyi yapıyoruz. Eskişehirspor'un 5 yılının geleceğini kurtaracak, genç oyuncularımız var, alttan gelecek oyuncularımız var. Onlarla ilgili çalışmalarımız var.


 


“Başarırlarsa isimleri altın harflerle yazılır”


Biliyorsunuz, stadyumumuz maçlara kapatıldı. En büyük desteğimiz taraftarımız. Maçı Afyon'da oynayacağız, taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Futbolcularımıza şunu söyledim, eğer bu takımı ligde kalırsa Eskişehir isimlerini altın harflerle yazılacaktır. Keçiörengücü maçından sonra o futbolcuların gözyaşları, teknik yöneticilerin gözyaşları, yönetici ve taraftarların gözyaşı inanın anlatılmaz. Bizim çok eksiğimiz var, alacağımız çok yolumuz var. Biz şu an puanlar alıyoruz. 2. yarı işimiz çok zor. Genç oyuncularla mücadele ediyoruz. Artımız şu olacak. Eskişehirspor'un son 5 yılını kurtaracak jenerasyonu var.   Tabi ki ligde kalırsak bizim için inanılmaz olur. Bunu hep birlikte yapacağız, bunun kurtuluşu bu.   Ben çok şanslıyım. Mustafa başkan ve yönetim kurulu ile çok şanslıyım. Söz verdiklerini yerine getiriyorlar, bu çok önemli, Kulübü maddi sıkıntıya sokmuyorlar. Kulüpler borçlardan kafalarını kaldıramıyor" dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.