"BİZE OLAN İNANCINIZ KAYBOLMASIN"

“BİZE OLAN İNANCINIZ KAYBOLMASIN”
 Antrenman öncesi konuşan teknik direktör Mustafa Özer “Bize olan inancınız kaybolmasın. Genç ama bir arada oynamaya alışkın bir oyuncu grubumuz var. Onlar da sorumluluklarının farkındalar. Kırmadan, üzmeden, yormadan bu takıma...

 


Antrenman öncesi konuşan teknik direktör Mustafa özer “Bize olan inancınız kaybolmasın. Genç ama bir arada oynamaya alışkın bir oyuncu grubumuz var. Onlar da sorumluluklarının farkındalar. Kırmadan, üzmeden, yormadan bu takıma inanmaya devam edin. Taraftarıyla, yönetimiyle, tesis çalışanıyla, basın mensuplarıyla, oyuncularımızla ve ekibimizle bir aile ortamı oluşturmak bizim için çok önemli” dedi.


 


Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde, Teknik Direktör Mustafa özer ve yardımcı antrenörler gözetiminde yaklaşık 80 dakika süren antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından Pazar günü oynayacakları Adanaspor maçı için teknik ve taktik çalıştılar.


 


“Kader birliği yaptık”


Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mustafa özer, Adanaspor maçıyla ilgili olarak "Ekibimle ve oyuncularımla bir kader birliği yaptık ve başarı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bize olan inancınız kaybolmasın, genç ama bir arada oynamaya alışkın bir oyuncu grubumuz var. Onlar da sorumluluklarının farkındalar. Kırmadan, üzmeden, yormadan bu takıma inanmaya devam edin. Taraftarıyla, yönetimiyle, tesis çalışanıyla, basın mensuplarıyla, oyuncularımızla ve ekibimizle bir aile ortamı oluşturmak bizim için çok önemli”


 


“Oyunculara göre sistem kurduk”


“Geçen hafta Keçiören maçından sonra oyuncularımızla birlikte toplantı yaptık. O maçı bir kenara bıraktık. önümüzdeki Adanaspor maçına hazırlanıyoruz. Gerçekten işimiz bundan sonra başlıyor. Bunu oyuncularımıza da söyledik. Havaya girmemelerini ve daha çok mücadele etmemiz gerektiğini söyledik. Antrenmanlarımız devam ediyoruz. Oyunculara göre bir sistem kurduk. O sistemi de oturtmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Ekip olarak Eskişehirspor’u ligde bırakmak için çok fazla çalışmaları gerektiğini ifade eden genç teknik adam, Afyon Zafer Stadyumu’nda oynanacak maç öncesi de taraftara seslendi. Taraftarın Afyon’da da kendilerini yalnız bırakmayacağına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.