"DESTEK KALABAK İLE SINIRLI KALMAYACAK"

“DESTEK KALABAK İLE SINIRLI KALMAYACAK”
Mustafa Akgören konu ile ilgili olarak, “Yılmaz Büyükerşen hocamız bize Kalabak suyu aracılığıyla bir reklam verdi ve destekte bulundu. İlk etap ödemeyi aldık, yakında ikinci etap ödemeyi de alacağız. Yılmaz hocamızın desteği...

Mustafa Akgören konu ile ilgili olarak, “Yılmaz Büyükerşen hocamız bize Kalabak suyu aracılığıyla bir reklam verdi ve destekte bulundu. İlk etap ödemeyi aldık, yakında ikinci etap ödemeyi de alacağız. Yılmaz hocamızın desteği sadece bu sponsorlukla sınırlı kalmayacak” dedi.


 


Eskişehir’de ilk olarak 222Haber.com’un duyurduğu Kalabak Suyu sponsorluğu konusuna resmi açıklama Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören’den açıklama geldi.


Mustafa Akgören konu ile ilgili olarak, “Yılmaz Büyükerşen hocamız bize Kalabak suyu aracılığıyla bir reklam verdi ve destekte bulundu. İlk etap ödemeyi aldık, yakında ikinci etap ödemeyi de alacağız. Yılmaz hocamızın desteği sadece bu sponsorlukla sınırlı kalmayacak. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyoruz.” açıklamasını yaptı.


Göreve geldikten sonra ne kadar maddi destek bulabildiniz sorusuna ise Akgören, “Göreve geleli 80 güne yaklaştı. Yaptığımız harcamaların yüzde 75’i bulduğumuz destekler sayesinde gerçekleşti. Kalan yüzde 25’lik kısmı da biz yönetim kurulu olarak bulduk.” cevabını verdi.


Mustafa Akgören geçtiğimiz günlerde göreve geldikten bugüne kadar 3,5 milyon TL’yi bulan bir harcama yaptıklarını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.