YASİN SÖĞÜT'E ÖNEMLİ GÖREV

YASİN SÖĞÜT’E ÖNEMLİ GÖREV
Kurtuluşspor U12 takım antrenörü Yasin Söğüt  DMD Sportif Yönetimi tarafından Türkiye’de gerçekleştirilen organizasyonlarda 2008 doğumlu Türkiye Karmasının başına getirildi.   DMD Sportif Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet...

Kurtuluşspor U12 takım antrenörü Yasin Söğüt  DMD Sportif Yönetimi tarafından Türkiye’de gerçekleştirilen organizasyonlarda 2008 doğumlu Türkiye Karmasının başına getirildi.  


 


DMD Sportif Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Turu ve ekibi geçtiğimiz günlerde Kurtuluşspor U12 antrenörü Yasin Söğüt’ün gece antrenmanını ziyaret etti.


DMD Sportif ekibi 2019 yılında başlatılan proje ile tüm Türkiye’de ki farklı illerde amatör spor kulüplerin altyapısındaki oyunculardan oluşan 2008 Türkiye karmasının oluşumunu bu yıl tamamlıyor. DMD Sportif Yönetimi bu karmanın antrenörlüğüne Yasin Söğüt’ü getirdi.


Eskişehirspor’da profesyonel yapılan 2003 ve 2004 doğumlu 9 oyuncunun ilk antrenörü olan ve bu oyuncu grubuyla Türkiye ikinciliğini elde eden Yasin Söğüt, 2008 yaş grubunda çok yetenekli oyuncular olduğu bu oyuncular Türkiye futboluna kazandırılması için Kurtuluşspor altyapısında antrenörlerin ve altyapı yöneticisi Ufuk Terken’in  çok ciddi çalışmalar ve projeler  yaptığını belirtti.  Kurtuluşspor antrenmanında oyuncuları izleyen Mehmet Turu, Yasin Söğüt’e övgüler yağdırdı.


2008 Amatör kulüpler Türkiye Karması’nın oluşumu ve bu takımında antrenörlüğü için Yasin Söğüt’ü seçtiklerini belirten Turu, genç antrenöre çok güvendiklerini de dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.